Bio Micro Science

Game changing technologies for inner body lumen delivery

צנתורי לב ומוח הם כלים חיוניים לאבחון וטיפול במחלות לב ושבץ, מהמחלות הנפוצות והקטלניות בעולם. עם פטנט קיים וצוות רפואי בכיר, החברה פיתחה פתרון פורץ דרך שמייעל ומקצר את תהליך הצנתור ומציל חיים.

0% מיעד הגיוס

35

יחידות נותרו

$20,000

השקעה מינימלית

17

ימים נותרו
בגיוס זה קיימת טבלת הטבות. להצגת הטבלה לחצו כאן
מפרסם: ד"ר אשר הולצר
גיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
מכשור רפואי

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

 

 

 

 

 



 

 

 

פיצ'

פיצ'

 

 

 

לפי ארגון הבריאות העולמי, מחלות קרדיווסקולריות (סתימת עורקים) אחראיות על כ-31% מכלל מקרה המוות בעולם .
בנוסף, 1 מתוך 20  מת כתוצאה משבץ מוחי  בארה"ב,
הטיפול בסתימות עורקים במוח מחייב להגיע לנקודת הסתימה, ובמקרים רבים מאוד התהליך הוא קשה עד בלתי אפשרי- גם בגלל עובי העורקים וגם בשל הפיתול שלהם.

 

 

ב- 87% מהמקרים מדובר בחסימת עורקים הגורמת לאי זרימת דם למוח.

הפתרון האידאלי הוא להכניס צינור לווריד ולפתוח את הסתימה, הבעיה היא שאין כיום טכנולוגיה המאפשרת לעשות זאת בצורה נוחה- במיוחד כאשר מדובר באזור צר או מפותל.

במקרים בהם הסתימה גורמת לכך שעובי החור בעורק הוא מתחת למילימטר, הכנסת הצינור אינה ניתנת ליישום כלל.

ישנן דרכים לעקוף את הבעיה, אך הן אינן בטוחות, יעילות וטובות- כולן מסכנות את חיי המטופל.

 

חברת BioMicroScience פיתחה 2 מוצרים מהפכנים : "הסליידר" ו "הנינג'ה".

 

אשר מסייעים בפתרון הבעיה, כאשר מדובר באזורים שקשה מאוד להגיע אליהם בין אם בגלל שהפתח צר מדי או מפני שהיעד נמצא באזור מאוד מפותל.

 


 

 

כיום, על מנת להגיע לנקודה מסוימת בגוף דרך העורקים, מכניסים חוט שנקרא "guidewire". על החוט מכניסים את הקטטר שבו יש חור המוביל את החומר הדרוש לנקודה.

הבעיה שלעיתים החוט הדק מצליח להיכנס, אך הקטטר לא נכנס מפני שהוא עבה יותר.

 

הנינג'ה הוא למעשה חוט שהופך לבלון ומנפח את האזור על מנת שקטטר יוכל להיכנס בקלות. ב-5% מהמקרים ללא שימוש בנינג'ה לא ניתן יהיה לטפל בנקודה מסוימת- למעשה אלו המקרים המסוכנים ביותר שבחלקם הגדול מסתיימים במות המטופל.

בעיה נוספת שקיימת, היא שלא תמיד רואים את החסימה מראש אלא רק תוך כדי טיפול.

כל קרדיולוג, למשל, היה שמח שיהיה לו נינג'ה על המדף למקרה חרום.

 

 

"ניסיון העבודה הרב שלי בג'ונסון אנד ג'ונסון, לימד אותי שכאשר יש לחברה מוצר שאפשר להכניס בקלות לכל בית חולים, זה מקל עלינו להכניס מוצרים נוספים. היינו למשל יכולים לתת לרופאים במתנה מוצר שהם צריכים, ובעתיד לחזור עם עוד ועוד מוצרים שכבר היו משלמים עליהם סכומים רבים."

 

".. כמנתח לב בכיר וכמנהל אגף הלב בבית החולים שיבא תל השומר, אנחנו עדים לצורך המובהק ולקיצור זמני ניתוח יקרים שמעניק הנינגה לצוות הרפואי, אין ספק שמדובר בחוט מוליך מהפכני עם יכולות בבוא העת שנערוך ניסויים קליניים .."

 



 

למשל עורקים במוח, בכלי הנשימה, ברקטום וכו'.

לעיתים מצטרך הרופא להיכנס לאזורים אלה עם מכשיר נשלט ( שאפשר לשלוט עליו) על מנת לבצע טיפול תרופתי מדוד ומבוקר.

 

הבעיה העיקרית של המכשירים הקיימים היום, היא שאם העורק מאוד מפותל, בכל פיתול הרופא מפסיד כוח כי הוא נאלץ להמשיך לדחוף את החוט בזווית.

אם יש הרבה פיתולים, בשלב כלשהו זה נהיה כמעט בלתי אפשרי – למשל עד שמגיעים למוח.

כאשר מקשיחים את החוט על מנת שיהיה יותר כוח דחיפה, זה מסכן את הורידים; מצד שני אם החוט גמיש יותר, מאבדים כוח.

 

הסליידר הינו סוג של שרוול, שמתגלגל פנימה לתוך הוריד באמצעות הפעלת לחץ עם זרם דם או זרם מים, ואין שום חיכוך בינו לבין העורק- לכן הוא לא מושפע מהזוויות ומכמות הפיתולים.

כל עוד הסליידר עובד על לחץ של נוזל, אין הפסד של כוח כאשר נכנסים לאזור מפותל.

הסליידר יכול בקלות להוביל אחריו קטטר או חוט (בעובי 10 מיקרון), שיאפשר לשלוף אותו חזרה בעת הצורך.

 

 

אם ישנה חסימה בעורק, מתעורר צורך דחוף להתקרב אליה ולהוציא אותה. אם יש בווריד קריש דם חוסם, חייבים לשלוף אותו כמה שיותר מהר.

הבעיה היא, שאם מגיעים עם מתקן שאיבה דק, הכוח שלו קטן יותר ולעיתים הצינור בעצמו נסתם. הסליידר מאפשר לנו להגיע עם מתקן שאיבה בעובי של העורק ממש לנקודת החסימה. זה מאפשר כוח שאיבה גדול יותר, ועוזר מאוד לשאיבה מהירה וללא סתימות.

 

".. כמנתח מוח בכיר בבית החולים שיבא תל השומר, לדעתי הסליידר כאמצעי לפתרונות ניתוחי מוח מורכבים מסוגל להעניק צנתור מוח בטוח ומקצועי לצוות המנתחים .."

 

 

 

הסליידר יכול לשמש גם לפרוצדורות נוספות שאנחנו עושים, כמו קולונוסקופיה למשל.

הסליידר הופך את ההליך לקל הרבה יותר ואפילו מונע את הצורך בהרדמה. כך גם בכל שאר התעלות בגוף שהטכנולוגיה הזאת יכולה לעזור להגיע אליהן, למשל הלב.

 

כבר היום החברה בעלת פטנט אחד רשום והשני נמצא בפיתוח. צוות החברה מנוסה וכולל את הממציא הסדרתי ד"ר אשר הולצר, אשר פיתח בן היתר את הטכנולוגיה של חברת יורוג'ן (נסחרת בנאסד"ק כרגע בשווי של 700 מיליון דולר);
את פרופ' עמית שגב, מבכירי הקרדיולוגים בישראל;
את ד"ר אוריון – ממנתחי המוח הבכירים בישראל;
את ד"ר ריקארדו אלבקוב, מנתח לב מהבכירים בישראל;
את היזם הסדרתי אלי בן הרוש, אשר ייסד מספר חברות סטרטאפ רפואיות כמו Stickit Zero Candida, UTT ועוד.
בנוסף, לחברה צוות רופאים מהשורה הראשונה.

 


 


 

צוות היזמים מנוסה בהנפקות בבורסה ובהקמת חברות בעלות טכנולוגיה רפואית פורצת דרך והבאת החברות הללו לשווי גבוה. בנוסף, ליזם החברה יש פטנטים רבים בתחום הקרדיולוגיה והנוירולוגיה, ביניהם פלטפורמות להובלת תרופות, טיפוליים חדשניים ואף את הטכנולוגיה של חברת אינספייר MD המסייעת במניעת שבץ מוחי – שם פיתח טכנולוגיה לעצירת קרישי דם בעת ניתוחי לב.

 



לחברה יש פטנט רשום בארה"ב על הסליידר. הפטנט התקבל בארה"ב והחברה מתכננת להרחיב אותו במדינות נוספות: בגוש מדינות אירופה, בברזיל, בחלק ממדינות אסיה ובדרום אפריקה.

 





החברה פועלת בשוק עצום- גם אם תיקח 1% ממנו ותסייע להציל אחוז קטן מחיי המטופלים, יהיה מדובר בהישג אדיר ובפוטנציאל רווח עצום לחברה.

 

החברות המתחרות העיקריות, הן חברות שמחזיקות כחלק מהפורטפוליו שלהן, גם מוצרים המסייעים להגיע לוורידים על מנת לבצע טיפול. לרוב מדובר באחד הפיתוחים של החברה, או בפתרון שהחברה רכשה.

חלק מהחברות הן:

Medtronic, Teleflex, Boston Scientific, Abot ועוד...

 

חלק מחברות אלה ביצעו גם רכישות גדולות של חברות אשר פיתחו עבורן את הפתרונות הללו.

 

  1. למשל, חברת טלפלקס רכשה את חברת Vascular Solutions, אשר מתעסקת בפתרונות דומים בטכנולוגיה ישנה יותר, במיליארד דולר בפברואר 2017.
    קישור למקור
     
  2. חברת Endologix נרכשה באוקטובר 2020 ב-134 מיליון דולר על ידי Deerfield Management Company.
     
  3. חברת Spectranetics Corporation נרכשה על ידי Royal Philips ביוני 2017, ב-2.2 מיליארד דולר.
     
  4. חברת Aptus Endosystems נרכשה על ידי Medtronic PLC בסכום שלא פורסם. ידוע רק שהיא הייתה חלק מעסקה כוללת בסכום של 458 מיליון דולר, באוגוסט 2015.
     
  5. חברת Covidien plc נרכשה על ידי Medtronic בסכום של 49.9 מיליארד דולר בינואר 2015.
     
  6. חברת Aptus Endosystems נרכשה על ידי Medtronic PLC בסכום שלא פורסם. ידוע רק שהיא הייתה חלק מעסקה כוללת בסכום של 458 מיליון דולר, באוגוסט 2015.
     
  7. חברת Covidien plc נרכשה על ידי Medtronic בסכום של 49.9 מיליארד דולר בינואר 2015.

 

 

 

הצוות

הצוות

ד"ר אשר הולצר
דירקטור
אשר הוא יזם סדרתי ומנהל בכיר בתעשיית הציוד הרפואי. יש לו ניסיון עשיר של למעלה מ-30 שנה בהקמה והובלה של חברות ציבוריות, בייצור ושיווק טכנולוגיות ופתרונות רפואיים חדישים. ממיזמיו הבולטים: UroGen, InspireMD, BioSig ו-TheraCoat. אשר בעל תואר Ph.D. בפיזיקה גרעינית מהאוניברסיטה העברית ובעל תשוקה לחדשנות ומצוינות בתחום הבריאות.

  • מייסד
  • דירקטור
אלי בן הרוש
מייסד ומנכ"ל
אלי הוא מנהל ויזם ותיק, בעל רקורד מוכח של עסקים מצליחים ומובילים במספר תחומים. הוא יזם בתחומי /FemTech לאחרונה הקים את חברות Zero Candida , UTT , ועוד . כיהן כנשיא של חברת Vonetize – חברה בורסאית המספקת חומרה ופתרונות טכנולוגיים מובחרים. לפני כן, היה אשר סמנכ"ל ומנכ"ל Premier – Dead Sea, מובילה עולמית במוצרי טיפוח. הוא פיקח על המכירות ב-74 מדינות ובכמעט 1000 נקודות מכירה, שהניבו עשרות מיליוני דולרים בשנה. אלי משמש כיום כדירקטור בכמה חברות טכנולוגיה וכנשיא מריאנה בע"מ, חברה שמתמקדת במחקר ופיתוח קנאביס.

  • מייסד
נועם שמאי
CTO
ממציא ויזם, אשר יודע לזהות הזדמנויות טכנולוגיות פורצות דרך וחדשניות בתחום המכשור הרפואי. הקים וניהל מיזמים בהם הוביל את אסטרטגיות ה-IP (פטנטים), מחקרים קליניים, פיתוח וייצור וטיפול ברגולציה רפואית מורכבת, עד שהגיע לרמת השיווק הייחודי של המוצרים הרפואיים.

תמי דביר בר-און
מנהלת מוצר
בעלת 15 שנות ניסיון בניהול ושיווק בתחום הציוד והאסתטיקה הרפואית. במהלך השנים היא התמחתה בפיתוח תהליכי מוצר, הבנת צרכי הלקוחות בשווקים שונים והשקות מוצלחות. גב‘ דביר בר און ניהלה עד לאחרונה את מחלקת המוצרים המקצועיים בחברת Lumenis Beauty.

פרופסור עמית שגב
יועץ
פרופסור עמית שגב משמש בתור נשיא אגודת הלב הישראלית, פרופ‘ לקרדיולוגיה. בכיר הקרדיולוגים בישראל ובעולם . מומחה בעל שם עולמי , מנהל אגף הקרדיולוגיה מרכז הלב חיים בשיבא תל השומר.

  • יועץ
פרופסור דוד אוריון
יועץ
מנהל המחלקה הנוירו-אנדווסקולרית ומנהל מחלקת שבץ במרכז הרפואי שיבא תל השומר. המחלקה שלו מתמחה בבעיות וסקולריות במוח וטרומבוליזה IV לשבץ מוחי ותרופות.

  • יועץ
ד"ר ריקרדו קרקוב
מנהל המחלקה לקרדיולוגיה התערבותית במרכז רפואי שמיר (בדימוס). מנהל הפקולטה לביה"ס לרפואה "סאקר תל אביב" (בדימוס). בעברו היה מנהל היחידה לצינתורי לב בארגנטינה, וביצע כ-14,000 הליכים רפואיים וניתוחי לב.

נתונים פיננסיים

נתונים פיננסיים

עדכונים

עדכונים

אין עדכונים להצגה

הטבת סכום
השקעה מסכום של $75,000 ועד סכום של $375,000 תוספת של 3.00% מניות מערך התמורה
השקעה מסכום של $375,000 ועד סכום של $750,000 תוספת של 5.00% מניות מערך התמורה
השקעה מסכום של $750,000 ועד סכום של $1,125,000 תוספת של 7.00% מניות מערך התמורה
השקעה מסכום של $1,125,000 ועד סכום של $1,875,000 תוספת של 10.00% מניות מערך התמורה
השקעה מסכום של $3,000,000 ועד סכום של $3,750,000 תוספת של 15.00% מניות מערך התמורה

דוגמה א

  • השקעה של $80,000
תוספת של מניות מערך התמורה

דוגמה ב

  • השקעה של $1,540,000
תוספת של מניות מערך התמורה

דוגמה ג

  • השקעה של $3,010,000
תוספת של מניות מערך התמורה
משקיע אשר יבצע השקעה של $80,000 יהיה זכאי לתוספת מניות בשיעור של מכמות המניות שהיו אמורות להיות מונפקות למשקיע כאמור לולא היה זכאי להטבה כלשהי.
משקיע אשר יבצע השקעה של $1,540,000 יהיה זכאי לתוספת מניות בשיעור של מכמות המניות שהיו אמורות להיות מונפקות למשקיע כאמור לולא היה זכאי להטבה כלשהי.
משקיע אשר יבצע השקעה של $3,010,000 יהיה זכאי לתוספת מניות בשיעור של מכמות המניות שהיו אמורות להיות מונפקות למשקיע כאמור לולא היה זכאי להטבה כלשהי.
סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו