Corsens Medical

אבחון אירועי לב בזמן אמת

קורסנס מדיקל פיתחה טכנולוגיה חדשנית ומוגנת בפטנטים, אשר יודעת לאבחן באופן מידי האם כאב המורגש בחזה הינו אירוע לבבי (התקף לב) או לא, באמצעות סנסור לא פולשני ואלגוריתמיקה מתקדמת מבוססת פלטפורמת רפואה מרחוק.

280% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: שבתאי נגרי
מומן בהצלחהגיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
מכשור רפואי

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

האם כאב החזה שאני חש עכשיו הינו התקף לב?

אירוע לבבי הינו אחת מסיבות המוות הנפוצות ביותר בעולם, אך כיום לא קיים מיכשור המאפשר לאבחן בזמן אמת אירוע לבבי באופן מובהק. כ-750,000 איש בישראל , 20 מליון בארצות הברית וכ-300 מליון איש ברחבי העולם מאובחנים כחולים הסובלים ממחלת לב בעורקים הכלילים ובעלי סיכון להתקף לב. חייהם מלווים בחרדה מתמדת בכל פעם בה הם חשים כאב חזה כלשהוא, היות ואחד מהתסמינים הנפוצים בעת התקף לב הינו כאב בעוצמות שונות באזורים שונים בחזה. מכך שכאבים בחזה עלולים להעיד על קיומו של מצב מסכן חיים קרי התקף לב, הם מתמודדים עם דילמה בלתי אפשרית - האם עליהם למהר להגיע לחדר המיון בבית החולים או שמא לחכות ולראות האם הכאב נמשך. כיום ההנחיה הינה למהר להגיע לחדרי המיון בבתי החולים, אך למעשה בכ 75% מהמקרים הכאב אותו מרגישים החולים אינו התקף לב ואינו משויך לאירוע לבבי כלל. למרות שחלקם הגדול של חולים אלו מנוטר על ידי מיכשור רפואי הקיים היום שהינו א.ק.ג ביתי, ברוב המקרים הם יגיעו לחדרי המיון למרות שלא היה בכך צורך מפאת מוגבלות המיכשור הרפואי הקיים.

 

חברת קורסנס מפתחת פתרון המבוסס סנסור לא פולשני המוצמד לבית החזה ומבצע אבחנה באם כאב החזה הינו אירוע לבבי או לא. תהליך האבחנה המלא מתבצע תוך מספר דקות, כאשר כ 30 שניות מרגע הצמדת הסנסור לבית החזה יועברו כל המדדים הנדרשים לביצוע האבחנה אל הקרדיולוג תוך שימוש בפלטפורמת רפואה מרחוק (פלטפורמת רפואה דיגיטלית) מבוססת שירותי ענן. 

קורסנס משיגה יכולת ייחודית זו על בסיס היכולת לבצע אבחון ישיר של השינוי בכוח ההתכווצות של שריר הלב, פרמטר שמעיד על יכולת הלב להזרים את תפוקת הדם הנדרשת. כאב החזה הינו סימן אזהרה במצב של איסכמיה (חסימה של העורקים הכלילים) המתריע כי שריר הלב אינו מקבל את כמות החמצן הנדרשת לו בכדי לפעול בצורה תקינה. ירידה בכוח התכווצות שריר הלב, מעידה באופן ודאי כי קימת חסימה בעורקים הכליליים שמונעת אספקת דם תקינה לשריר הלב, קרי התקף לב.

לקורסנס הישגים ממשיים בדרך ליישום והטמעת הפתרון בקהילה:

  • השלמת פיתוח מדגים לאבחון מוקדם של איסכמיה ואוטם שריר הלב (התקף לב).
  • פטנטים רשומים על היכולת לאבחן באם כאב חזה מעיד על התקף לב, וגם על היכולת לשערך את השיפור
  • ניסוי קליני מוצלח שבוצע במעבדת צינטורים בבבית החולים זיו בצפת בהשתתפות 27 חולים בתהליך הצינטור שהם עברו. במשך תהליך הצינטור כולו הוצמד סנסור חברת קורסנס לבית החזה של החולה וכוח ההתכוצות של שריר הלב נוטר באופן רציף. רגע חסימת העורק המצונטר אובחן על ידי סנסור קורנס (מצב המדמה אירוע לבבי, בו נפסקת זרימת הדם ללב בשל ניפוח בלון במהלך הצינטור) אובחן תוך 20 שניות והעיד על קיומו של אירוע לבבי חמור עקב ירידה משמעותית בכוח ההתכוצות של שריר הלב.
  • אישור FDA ראשוני - החברה קיבלה אישור FDA ראשוני המאשר את היכולת לשמש ככלי למדידת התזמון של חלק מהאירועים במחזור הלב עבור אוכלוסיה בוגרת.
  • מכתב כוונות (LOI) להשקת מחקר קליני במחלקות קרדיולוגיות ב-4 בתי חולים מובילים בארץ, מרכז רבין (בלינסון פתח תקווה), שיבא תל השומר, מרכז סוראסקי (איכילוב תל-אביב) ומרכז רפואי קפלן.
  • אישור לקבלת מענק לא מדלל באוגוסט 2022 מקרן סינגפור ישראל (Singapore Israel Industrial R&D) כחלק משיתוף פעולה טכנולוגי ומסחרי בין סינגפור לישראל.
  • הסכם שיתוף פעולה עם חברת WEB-Biotechnoly  מסינגפור להטמעת טכנולוגית קורסנס מדיקל בהסכם רישיון לשימוש בטכנולגיה למוצר שישווק בדרום מזרח אסיה (פרויקט תחת מעטפת קרן סינגפור ישראל).

חולים הסובלים ממחלה לבבית של העורקים הכלילים (טרשת עורקים) הינם חסרי מענה אמיתי שיתמוך בהחלטתם באם לגשת באופן מידי לחדר המיון היות וכל דקה חשובה להצלת חייהם, אך יתכן שאין עליהם לגשת לחדר המיון משום שהסבירות שאין צורך בכך הינה מעל 70%. חולים אלו חיים בלחץ וחשש תמידי בכל פעם שהם חשים כאב או כל תחושה אחרת בבית החזה, האם הם נמצאים בתוך  התקף לב נוסף.

הפתרון של חברת קורסנס מאפשר זיהוי מיידי בזמן אמת, באמצעות הצמדת סנסור זעיר לבית החזה באופן פשוט. הבדיקה יכולה להתבצע מכל מקום ובכל זמן כך שהממצאים יסייעו לקרדילוג לבצע איבחון לגבי מצבו של החולה. האיבחון יושלם תוך מספר דקות בודדות בהתחברות לפלטפורמת טלה-רפואה המעניקה שירות 24/7 כדוגמת שח"ל או נטלי בישראל.

הפתרון הייחודי של חברת קורסנס מנתח את התיפקוד המכאני של שריר הלב (כוח ההתכווצות של שריר הלב) וכתוצאה מכך את תפוקת הדם בפועל המוזרמת אל שריר הלב. וזאת, בניגוד לכלל האמצעים הקיימים היום למערכת הבריאות, לרבות חדרי מיון, קופות החולים והאבחון בקהילה, המתבססים על זיהוי הסיגנלים החשמליים של הלב (א.ק.ג ECG) ומוגבלים מאוד ביכולת לזהות אירוע לבבי.

 

קורסנס מדיקל מנגישה פתרון למאות מיליוני חולים ברחבי העולם שאובחנו כחולים הסובלים מחסימה של העורקים הכליליים (טרשת עורקים) וחלקם לאחר אירוע לבבי או לאחר צינטור. בארצות הברית בלבד כ 20 מיליון חולים מדי שנה המהווים גודל שוק פוטנציאלי של מיליארדי דולרים. המודל העיסקי מבוסס על מודל הכנסות היברידי, בהתחברות לפלטפורמת טל-רפואה לקבלת השירות.

 

 

פיצ'

פיצ'

הרעיון

הצורך

כיום לקרדיולוגים חסרות אפשרויות מהימנות לשלול אירוע לב לחולים כרוניים הסובלים ממחלה לבבית בעורקים הכלילים ומתלוננים על כאב באזור החזה. מחלה שגורמת להתפתחות חסימה בכלי הדם המספקים דם ללב עצמו ומפחיתה את זרימת הדם והחמצן לשריר הלב (Coronary Artery Disease). כמו לקרדיולוגים, גם החולים עצמם נתונים לאי-ודאות גבוהה בכל פעם שהם חשים כאב בחזה. לחולים אלו אין שום אמצעי המאפשר ניטור אמין, יעיל ומהיר לשימוש בקהילה, מה שגורם להגעה לחדרי המיון בבתי החולים וזאת כאשר מירב המקרים אינם מצריכים הגעה למיון. מחקרים רבים מראים כי בכ-75% מהמקרים כאב החזה אינו נובע מאירוע לבבי ואינו התקף לב. כיום הגעה לחדר מיון עקב כאבים בחזה מחשש להתקף לב הינה גורם השני בעולם מבין כלל הסיבות להגעה לחדרי המיון. לצורך הדוגמא, באנגליה בלבד מתוך 700,000 איש המגיעים כל שנה למחלקות המיון בבתי החולים עם כאבים בחזה רק כ-150,000 גברים ונשים אכן אובחנו כסובלים מהתקף לב (22% בלבד).

הגעה למיון כאשר התלונה הראשית הינה כאב חזה הינה בעיה עולמית שעלותה עשרות מיליארדי דולרים בשנה.

מעבר לאי-הנוחות והלחץ הנפשי בו מצויים החולים, לחץ הנובע מפאת אי-הבהירות אודות מצבם הרפואי, מערכות הבריאות בעולם "מבזבזות" מיליארדי דולרים על ביצוע בדיקות ואשפוזים מיותרים שלא לצורך, דבר הגורם לעומסים כבדים מאוד על חדרי המיון והצוותים הרפואיים. בארצות הברית לבדה עלות הבדיקות והאשפוזים שלא לצורך על מנת לשלול התקף לב מגיעות לכדי  מיליארדי דולרים בשנה.

 

הפתרון
 

כמענה לפער הקיים של יכולות האיבחון הקימות היום, קורסנס מדיקל מציעה פתרון טלרפואה מקיף עם יכולת הערכה ואבחון של איסכמיה בשריר הלב (התקף לב) המבוצע באופן מדויק ומידי מרחוק (מכל מקום ובכל זמן), בין מטופלים לקרדיולוגים.

קורסנס מדיקל פיתחה חישן לא פולשני המוצמד אל בית החזה ומודד את את כוח ההתכוצות של שריר הלב דרך מדידת המיקרו-תנודות  המועברות אל בית החזה מפעולת התכוצותו של שריר הלב. אותות רטט אלה מספקים מידע רב ערך על התזמון, הקצב והיעילות של הלב, ובאמצעות בינה מלאכותית (AI) ואלגוריתמיקה חישובית המשמשים לקביעה באם כאב החזה של המטופל הינו עדות לאירוע איסכמי בשריר הלב (התקף לב) או שאינו קשור לאירוע לבבי. הסנסור מופעל ונשלט באמצעות אפליקציה המותקנת על גבי הטלפון הסלולרי של החולה בתקשורת בלוטוס, וממנו מועבר המידע אל תשתית ענן בשימוש ברשת הסלולרית. שכבת האלגוריתמיקה המבצעת את הניתוח של המידע הנדגם מתבצעת בענן ומועברית אל מחשבו האישי של הרופא. כל התהליך כולו אורך כ 3 דקות שבסיומן נוצרת שיחת וידאו בין הרופא לחולה באמצעות האפליקציה בכדי להנחות את החולה כיצד עליו לפעול.

חיישן לא פולשני ליעילות תפקוד לבבי בשימוש רפואה דיגיטלית - Telecardiology

ממצאים קליניים 

החברה השלימה פיתוח אב-טיפוס שנבדק ניסוי קליני ראשוני בהצלחה להוכחת היתכנות במעבדת צינטורים בבית החולים זיו בצפת בהובלת החוקר הראשי ד"ר מג'די חלבי (מנהל המחלקה הקרדיולוגית).

במהלך הצינטור מבוצעת באופן יזום חסימה של כלי הדם המצונטר על ידי ניפוח בלון שלמשך כ 20 שניות חוסם לחלוטין את זרימת הדם לשריר הלב. למעשה מתרחש אירוע של התקף לב מבוקר למשך זמן של כ 20 שניות. חישן קורסנס פעל בכל משך הליך הצינטור  וזיהה באופן מובהק ירידה בכוח ההתכוצות של שריר הלב בעת ניפוח הבלון ובנוס, אובחנה החזרה לכוח התכווצות תקין של שריר הלב מיד ברגע שיחרור הבלון והפסקת החסימה של זרימת הדם לשריר הלב. 

לאחר הניסוי המוצלח, קורסנס מדיקל ממשיכה לניסוי קליני המשכי, ולשם כך קיבלה מכתב הצהרת כוונות מ-4 בתי חולים מובילים לשיתוף פעולה בניסוי קליני רחב היקף, לתיקוף הרגישות והספציפיות של הפתרון שלה. 

 

 

מענקים והשקעות מטעם SIIRD והרשות החדשנות

באוגוסט 2022, זכתה קורסנס מדיקל במענק מיוחד מקרן SIIRD במסגרת תכנית  המקדמת שיתופי פעולה תעשייתיים בין חברות ישראליות וחברות  מסינגפור. קורסנס מדיקל מהווה חלק מחברות סטארט-אפ טכנולוגיה רפואיות בלעדיות, אשר נבחרו על-ידי SIIRD  ועל-ידי הרשות לחדשנות. ובכך לאפשר להן להצטרף לתמיכה הגלובלית שלהן במערכת האקולוגית של med tech לגיבוש פתרונות מצילי חיים וטובים לבריאות ולקיימות בעבור מטופלים מרחבי העולם.

במסגרת תוכנית SIIRD, קורסנס מדיקל פועלת בשיתוף פעולה עם חברת Web Bio Technology מסינגפור במימון קרן SIIRD והרשות לחדשנות לפיתוח והטמעת הטכנולוגיה של קורסנס מדיקל במוצר שישווק ויופץ בדרום מזרח אסיה.


טכנולוגיה רפואית מוגנת בפטנט

לחברה יש הגנה פטנטית מלאה בשני פטנטים שאושרו בשנת 2018 ושנת 2019. הפטנט הראשון הינו היכולת לניתוח כמותי האם כאב חזה שמרגיש החולה הינו אירוע קרדיאלי, והפטנט השני הינו על יכולת הערכת השיפור בזרימת הדם לשריר הלב בסיום תהליך הצנתור. הטכנולוגיה של חברת קורסנס מדיקל משערכת איכותית את כמות הדם הנפלטת מהלב בכל דקה על ידי מדידת שינויים בכוח התכווצות של שריר הלב ובכך מאפשרת להבדיל ביעילות, בין כאב חזה המיוחס לאירוע לבבי לבין כאב חזה שאינו משויך לאירוע לבבי. האיבחון נעשה על ידי הערכת כוח ההתכוצות של שריר הלב בכל פעימה שלו, ונעשית באמצעות מדידת המיקרו-תנודות המועברות אל בית החזה בשימוש במד תאוצה, חישן א.ק.ג ומיקרופון.

 

שיפור חייהם של מאות מיליוני חולים ברחבי העולם, צימצום הגעתם לחדרי מיון וחיסכון של מיליארדי דולרים עבור מערכות הבריאות.

מחלת לב איסכמית, המכונה גם Coronary Artery Disease (CAD), מציבה מאות מיליוני בני-אדם בסיכון לקבלת התקף לב. מחקרים שנעשו קובעים כי כ 35% מחולים אלו אכן יעברו התקף לב נוסף.

עשרות מיליוני מטופלים הסובלים ממחלות לב, חיים בחרדה תמידית בכל פעם בה הם חשים רחש קל בחזה. המחשבה שמדובר באירוע לבבי, מקשה עליהם מאוד - ומצריכה אותם לא פעם להגיע לבית החולים בכדי לשלול את החשש או חלילה לאשרו. קורסנס שואפת להיות החברה הראשונה בעולם שעונה על צורך חיוני לעשרות מיליוני אנשים ברחבי העולם, ולתת להם את היכולת  לבצע איבחון מהיר בזנמן אמת ולתקשר עם הרופא ברגעים הקריטיים אלו בכדי לקבל החלטה מהירה האם עליו למהר למיון כי הוא חווה התקף לב. יכולת זו אינה ברת הישג כיום.

CAD נגרם על-ידי הצטברות פלאק בדפנות העורקים, המספקים דם ללב (מה שמכונה העורקים הכליליים) ולאיברי גוף אחרים. כאב בחזה ואי נוחות בחזה מהווים את התסמין השכיח מכולם של CAD. אנגינה עלולה להיווצר בהימצא יותר מדי פלאק בעורקים, מה שגורם להיצרותם. עורקים מוצרים עלולים לגרום לכאב בחזה, מפני שהם חוסמים את זרימת הדם לשריר הלב ולשאר הגוף.

קורסנס מנגישה את האבחון למקור כאב חזה בזמן אמת מכל מקום ובכל רגע נתון ובכך עתידה להציל חיים כאשר מדובר בהתקף לב, חוסכת עומס ומתח רגשי של החולה למשך עשרות שעות עד לקבלת האיבחון, ובנוסף מונעת בזבוז משאבים של מערכת הבריאות באשפוז ובדיקות מרובות שלא לצורך בכדי לשלול אירוע לבבי.


 

תחרות

כיום אין פתרון מסחרי, המאפשר אבחון בזמן אמת באם הכאב חזה מעיד על אירוע לבבי (התקף לב). קורסנס מדיקל תהיה החברה הראשונה, אשר תספק פתרון כזה למטופלים חולי לב, הסובלים  ממחלה בעורקים הכלילים (Coronary Artyery Diseace) אשר ישמש אותם בחיי היומיום שלהם ויקנה להם שלווה נפשית אמצעות יכולת קבלת איבחון מהיר מקרדיולוג באמצעות פלפורמת בריאות דיגיטלית 24/7.

הפתרונות לניטור חולים בקהילה הקימים היום נחלקים לשתי קבוצות, פתרונות לבישים כדוגמת שעונים וסנסורים הנצמדים לבית החזה וקבוצה שניה של סנסורים מושתלים.

פתרונות מבוססי שתל -  פתרונות אלו הינם יקרים, נדרשת פרוצידורה ניתוחית פולשנית להשתלה, נדרשת תחזוקה פולשנית מתמדת מפאת אורך חיי סוללה ומכילה מרכיב אי-נוחות עבור המטופלים. חברות כדוגמת כ c   VitalConnect, Cardiomems ו SENSIBILE MEDICAL להן פתרון ניטור המתבסס על רכיב מושתל. פתרון זה מתבסס על ניטור הסיגנלים החשמליים של מחזור הפעילות הלבבית.

פתרונות לבישים לא פולשניים הכוללים שעונים או סנסורים נצמדים לבית החזה המבצעים הערכה תיפקודית  אך לא מסוגלים לבצע אבחנה חד משמעית למקור הסיבה לכאב חזה היות ובדומה לפתרונות מבוססי שתלים, גם כאן האיבחון הינו של האותות החשמליים במהלך הפעילות הלבבית. 

הפתרונות הקימים היום, משני הסוגים, ממוקדים באיבחון האותות החשמליים ובזיהוי הפרעות קצב אך אינן יכולות לאבחן אירוע לבבי במספר מקרים רב בהם הפרעות קצב לא יבואו לידי ביטוי. מיכשור זה מתאים יותר לניטור שוטף לזיהוי הפרעות קצב כדוגמת פירפור פרוזדורים ושינויי מהנורמה בכדי לאותת לנבדק שיתכן ועליו ליצור קשר עם הרופא שלו, ולא נועדו לאיבחון הגורם לכאב החזה ולהתריע על התקף לב בהתהוותו בזמן אמת.

 

 

חזון ואסטרטגיה

פתרון לטווח הארוך למטופלים, הסובלים ממחלת לב איסכמית, תוך שימוש בטכנולוגיית ניטור מרחוק ובטלקרדיולוגיה, המבוססת אמצעי חישה לא פולשני לשימוש ביתי ושירותי ענן מבוססי אלגוריתמיקה (בינה מלאכותית).

בזכות ההשקעה שלכם קורסנס מדיקל תשפיע לעד על איכות חיי מטופלים הסובלים מכשל לבבי, ועל מערכת הבריאות ברחבי העולם. קורסנס מגבשת פתרון ניטור לטווח ארוך בעבור המטופלים דרך התראה מידית כאשר מתרחש אירוע לבבי ואיבחון מהיר למניעת אשפוזים ובדיקות שלא לצורך. לאורך הדרך יבנה בסיס הנתונים הגדול ביותר בעולם שיאפשר זיהוי מדויק של שלבי התפתחות האירוע הלבבי בכדי לאמוד את חומרת המצב ולמקסם את יעילות הטיפול והתגובתיות לאירוע לבבי.

הצוות

הצוות

שבתאי נגרי
מנכ"ל וחבר דירקטוריון
ביוגרפיה
מנכ"ל שותף וחבר דירקטוריון של חברת קורסנס מינואר 2020. טרם הצטרפותו לקורסנס שימש במגוון תפקידי ניהול בכירים כמנהל פיתוח של חברות מיכשור רפואי מולטי-דיסיפלינריות , מנהל פיתוח עיסקי ומנכ"ל. שבתאי הוביל קבוצות פיתוח וחברות הן בתחום המיכשור הרפואי והן בתחום מערכות ויזואליזציה ועיבוד תמונה עם התמחות ספציפית בתלת מימד. לשבתאי תואר ראשון בלימודי הנדסת מכונות בהצטינות מהטכניון , לימודי תואר שני במינהל עסקים ולימודי תואר שני נוסף בפסיכוביולוגיה מאוניברסיטת תל אביב.

  • שותף
פרופסור אלון מרמור
מומחה רפואת לב
ביוגרפיה
פרופסור מרמור הוא אחד המייסדים והממציא של הטכנולוגיה עם התמחות רבת שנים כרופא קרדיולוג ומנתח. פרופסור מרמור התמחה ועבד שנים רבות בבית החולים שיבא תל השומר, באילינוי ארצות הברית בבתי החולים רוטשילד וכרמל בחיפה ושימש כמנהל מחלקת קרדיולוגיה בבית החולים זיו בצפת. במקביל לעבודתו כרופא קרדילוג, עסק פרופסור מרמור במחקר במיגוון תחומים רב בשיתוף עם מוסדות רפואיים ואקדמים בארץ ובעולם בהם הטכניון בחיפה, אוניברסיטת וושינגטון ואוניברסיטת ייל בארצות הברית, כאשר במהלך שנים אלו מחקריו פורסמו והוצגו בעשרות כנסים ופורסמו במאות מאמרים.

  • מייסד
  • דירקטור
דוקטור עודד איזנברג
מנהל קליני
ביוגרפיה
דוקטור איזנברג סיים את לימודי הרפואה באוניברסיטת תל-אביב והוכשר כקרדיולוג מומחה לאחר סיום התמחות במרכזים הרפואיים סוראסקי (איכילוב) ובבית החולים גרוט-שור שבדרום אפריקה. דוקטור איזנברג שרת כרופא מומחה ומנהל מחלקת צנתורים בבית החולים קפלן שברחובות וכיום הינו מנהל יחידת השיקום. דוקטור איזנברג הקים וניהל החברה הישראלית לקרדיולוגיה פולשנית ושימש כמרצה בכיר במספר אוניברסיטאות ובתי חולים בארץ ובעולם.

  • דירקטור
  • יועץ
דוקטור מאיר בר זוהר
מנהל פיתוח אלגוריתמים ו AI
ביוגרפיה
דוקטור מאיר בר זוהר הינו מומחה בפיתוח אלגוריתמים חישוביים לעיבוד תמונה ועיבוד אותות. דוקטור בר-זוהר שימש כחבר צוות בפיתוח מוצרים צבאיים בהיותו שנים רבות חוקר מוביל ברפא"ל ובהמשך דרכו הוביל את פיתוח האלגוריתמים בחברת מיכשור רפואי גלובאלית.

  • יועץ
שחר אריאלי
מנהל תוכנה
ביוגרפיה
שחר אריאלי שימש במיגוון תפיקדי פיתוח והנדסה במספר חברות מכשור רפואי והינו בעל 20 שנות ניסיון בפיתוח תוכנה לפרויקטים רב תחומיים מורכבים. שחר מְנוּסֶה בכל היבטי המחקר והפיתוח כולל - תכנון וארכיטקטרות מוצר, יישום במספר שפות תוכנה, אלגוריתמים לעיבוד תמונה, SWQA, הגשות רגולטוריות, שיתוף פעולה עם דיסציפלינות מקבילות (אלגוריתמים, מכניקה, אופטיקה, אלקטרוניקה, פיזיקה) וצוותי פיתוח מובילים.

  • יועץ
עופר לוגסי
מנהל פיתוח חומרה
ביוגרפיה
עופר לוגסי נושא תואר ראשון בהנדסת אלקורטניקה ממכללת הנגב ובעל ניסיון מצטבר של מעל 20 שנה בניהול פרויקטי פיתוח טכנולוגיים רב תחומיים משלב ההתנעה ועד לסיומם.

  • יועץ
יהונתן יהלום
מנהל מוצר
ביוגרפיה
יהונתן יהלום שימש במגוון תפקידי פיתוח והנדסה במספר חברות מכשור רפואי. יהונתן בעל תואר ראשון בהנדסה ביו-רפואית מאוניברסית בן גוריון ותואר שני במינהל עסקים. יהונתן בעל ניסיון בהובלת פיתוח מיכשור רפואי לכל אורך מחזור חיי המוצר - משלב הרעיון דרך שלב הולידציה והניסויים הקליניים ועד לקבלת האישורים הרגולטורים הנדרשים.

  • יועץ

עדכונים

עדכונים

אין עדכונים להצגה

סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו