EyeControl

נותנים את הקול

EyeControl פיתחה מכשיר רפואי מבוסס AI המאפשר לחולים מונשמים לתקשר עם בני משפחתם והצוותים הרפואיים 24/7 באמצעות תנועות העיניים. הטכנולוגיה עטורת פרסים ומענקים, מוגנת ע"י פטנטים רבים ומפוקחת FDA, CE, ISO ומשרד הבריאות.

44% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: אור רצקין
גיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
מכשור רפואי

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

נותנים את הקול: טכנולוגיית AI חדשנית המאפשרת למונשמים לתקשר באמצעות תנועות עיניים

EyeControl  מתמחה בפיתוח פתרונות תקשורת חדשניים, המשלבים טכנולוגיות מתקדמות של מעקב עיניים ובינה מלאכותית. הפלטפורמה החכמה שלהם מאפשרת לאנשים ה"כלואים בגופם", כמו חולים מונשמים, חולי ניוון שרירים ALS  ועוד, לתקשר באופן שוטף ועצמאי עם בני משפחתם וצוות הטיפול הרפואי על ידי מעקב וניתוח תנועות העיניים.

החברה פיתחה שתי מערכות עיקריות:

EyeControl-Med הוא פתרון AI חדשני עבור בתי חולים ומרכזים רפואיים, המיועד לניטור 24/7 ותקשורת דו-כיוונית של חולים במחלקות טיפול נמרץ. המערכת מאפשרת לחולים מונשמים שאינם יכולים לדבר לנהל תקשורת רציפה וחלקה עם בני משפחותיהם והצוותים רפואיים באמצעות תנועות עיניים.

 

הפחתת דליריום בטיפול נמרץ

הטיפול הנמרץ הוא סביבה מלחיצה, שבה חוסר תקשורת, טשטוש והרדמה ממושכים מובילים לעיתים קרובות לדיליריום (ICU Delirium) - מצב רפואי המאופיין בירידה קוגניטיבית משמעותית. מצב זה, המשפיע על עד 80% מהחולים, יכול להכפיל את שיעור התמותה ולהאריך את שהיית החולה בטיפול נמרץ ב-5-10 ימים. יחד עם זאת, הוכח כי תקשורת יעילה ורציפה עם המטופל מפחיתה דיליריום באופן משמעותי.

"דליריום הוא נטל אמיתי על החולים והצוות הרפואי; ואם נוכל, באמצעות EyeControl, להפחית נטל זה, לקצר את משך השהייה ולהבטיח התאוששות טובה יותר של החולה, זו תהיה פריצת דרך אמיתית בהחלמתם של חולים אלו."

פרופ' פייר סינגר, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין, ישראל

 

EyeControl-Home הוא פתרון תקשורת מתקדם המיועד למטופלים המועברים ממוסדות רפואיים לטיפול ביתי, ולאנשים הסובלים ממצבים כמו ALS, טרשת נפוצה, שבץ מוחי ושיתוק מוחין. EyeControl-Home תומך במטופלים על ידי שמירה על יכולות תקשורת חיוניות, שימור עצמאותם ושיפור רווחתם הכללית. הטכנולוגיה הייחודית של EyeControl  פועלת ללא כיול, ובכך מאפשרת למטופלים את החופש לתקשר בכל זמן ובכל מקום ללא צורך במסך – דבר המשפר באופן ניכר את איכות החיים והטיפול.  

"סוף סוף אוכל לצאת החוצה מבלי לפחד לאבד את יכולת התקשורת שלי." מיכאל, חולה ALS.

 

פטנטים מאושרים

EyeControl בונה פורטפוליו IP רחב על מנת להגן על כל ההיבטים של הטכנולוגיה שלה ולספק הזדמנויות רישוי לשותפים אסטרטגיים פוטנציאליים. לחברה שורה של פטנטים מאושרים (4 משפחות שונות של פטנטים) ועוד כמה שממתינים לאישור, הרשומים בארה"ב, אירופה, סין, יפן וישראל.

 

טכנולוגיה מאושרת FDA, CE, ISO ואמ"ר

הטכנולוגיה של EyeControl עומדת בתקנים הרגולטוריים בארה"ב, אירופה וישראל. המערכות שפיתחה החברה קיבלו אישורי FDA ו CE כפתרונות תקשורת ((FDA-listed, CE marked, בעלות אישור אמ"ר של משרד הבריאות, וכן מוסמכות תקן ISO ותואמות להנחיות ה- HIPAA ו-GDPR.

 

זכייה במגוון מענקים ופרסים בינלאומיים יוקרתיים

EyeControl זכתה להכרה עולמית על הטכנולוגיה החדשנית שלה באמצעות מספר מענקים ופרסים יוקרתיים:

  • Horizon 2020 SME Instrument Phase-2 ו - European Innovation Council Accelerator - החברה הישראלית הראשונה שזכתה בשתי תוכניות תחרותיות אלו של ה- European Commission.
  • רשות החדשנות ומשרד הכלכלה - מענקים רבים הוענקו לחברה על פריצות דרך בתחום הטכנולוגיה הרפואית.
  • מענק קרן BIRD לביצוע ניסוי מולטי-סנטר משולב בישראל ובארה"ב.
  • שיתוף פעולה עם Google AI - שותפות שמטרתה לשפר מודלים תקשורתיים באמצעות טכנולוגיית בינה מלאכותית מתקדמת.
  • תוכנית A2Pilot- שיתוף פעולה עם NIH AI Track- (הסוכנות הממשלתית האמריקאית למחקר ביו רפואי) החברה הישראלית הראשונה המשתתפת בתוכנית זו.

 

משקיעים בולטים בחברה: האיחוד האירופי, קרנות ואנג'לים

EyeControl מומנה על ידי קרנות הון סיכון ומשקיעים פרטיים, כולל קרן האיחוד האירופי, Connecticut Innovations, Benslie, Rimonci Capital, Menomadin, Zora Ventures, וכן אנג'לים כמו ניר קלקשטיין, בני לוין (מייסד ומנכ"ל NICE לשעבר), איציק דנציגר (נשיא קומברס לשעבר) ואחרים.

 

 

ניסויים קליניים מקיפים בבתי חולים מובילים בישראל ובארה"ב

EyeControl ביצעה בהצלחה ניסויים קליניים שהוכיחו שיפור משמעותי בניהול דליריום בטיפול נמרץ. התוצאות הראשוניות מניסוי שנערך באחד מבתי החולים המובילים בישראל היו כה מבטיחות, והובילו לכך שהחברה קיבלה שני מענקים משמעותיים מקרן BIRD ומה-NIH לתמיכה בניסויים הקליניים הבינלאומיים שלה. 

כיום מתנהל ניסוי מולטי-סנטר משולב בבתי חולים מובילים בארה"ב ובישראל, שמטרתו לאשר את יעילותה של EyeControl כפלטפורמת הטכנולוגיה הראשונה בעולם המפחיתה דליריום באמצעות תקשורת. הניסוי, הממומן על ידי קרן BIRD, כולל מוסדות יוקרתיים כמו המרכז הרפואי Beth Israel Deaconess בבוסטון, המקושר לאוניברסיטת הרווארד, וכן המרכז הרפואי רבין (בילינסון) ובית החולים אסותא אשדוד.

 

יישום מסחרי: לקוחות משלמים וסבסוד של מערכות הבריאות בישראל, אנגליה וארה"ב

EyeControl-Med

EyeControl היה ספק רשמי של שירותי בריאות כללית, קופת החולים הגדולה בישראל, מה שמבטיח את השימוש בטכנולוגיה של החברה ברשת בתי החולים הנרחבת של כללית בישראל. שותפות זו מאששת את היעילות והאמינות של EyeControl-Med בסביבות קליניות. לחברה לקוחות משלמים בישראל ופייפליין מכירות הולך וגדל, הן בישראל והן בארה"ב. בנוסף הקשרים האסטרטגיים של EyeControl עם מוסדות בריאות מרכזיים, כולל בכירים ב-HCA Healthcare—רשת בתי החולים הגדולה ביותר בארה"ב—מחזקים את אחיזתה בשוק ומספקים הזדמנויות לצמיחה משמעותית.

סקר שביעות רצון שנערך בקרב בני משפחה של חולים שהשתמשו ב-EyeControl בעת שהותם בטיפול נמרץ הניב תוצאות חיוביות ביותר: כל המשיבים הסכימו שהם ימליצו על המכשיר למשפחות אחרות, ויותר מ-90% הביעו נכונות להשתמש בו שוב במידת הצורך. המשפחות תיארו את EyeControl ככלי משמעותי שאיפשר להם לתמוך ביקיריהם במהלך האשפוז בטיפול נמרץ, להפחית תחושות של חוסר אונים ולסייע בהתמודדות הרגשית שלהם.

אשתו של חולה המליצה בחום: "יש להציע את זה לכל חולה בטיפול נמרץ, כחלק מהפרוטוקול הסטנדרטי."

 

EyeControl-Home כבר נמצא כבר בשלב מסחרי מלא וזכאי להחזרים וסבסוד פדרלי באמצעות ערוצים שונים בישראל ובחו"ל. המכשיר נכלל בסל הבריאות הישראלי, ב-NHS בבריטניה, ובמערכת הבריאות בארה"ב ע"י קודים של  CMS, ומייצר הכנסות לחברה, שמקורן כרגע רק מביקוש אורגני של לקוחות משלמים בארה"ב ובישראל, ללא כל השקעה משמעותית בשיווק.

 

שותפויות ושיתופי פעולה אסטרטגיים

EyeControl מקיימת שותפות מתמשכת עם מועצת החדשנות האירופית (EIC) ומנכ"ל החברה, אור רצקין, נבחר לשמש כשגריר שלה.

כמו כן, החברה מקיימת מגעים בשלבים שונים עם גופים אסטרטגיים במגוון תחומים, ביניהם פתרונות לעמדות אחיות, מכשירי הנשמה, מערכות ניטור רפואיות ותחומים נוספים.

בנוסף, החברה מקבלת הדרכה ותמיכה מחברי הועד המייעץ, המובילים בתעשיית הבריאות ומספקים תובנות יקרות ערך ומחזקים את נוכחות החברה בשוק האמריקאי.

ההצלחה המסחרית של EyeControl מבוססת על ביקושים משמעותיים בשוק, קשרים אסטרטגיים חזקים, ומסלול ברור להמשך צמיחה והתרחבות הן במוסדות בריאות והן בשוק הטיפול הביתי.

 

צוות מייסדים יוצא דופן עם קשר אישי למטרה

EyeControl הוקמה על ידי צוות מייסדים שלכולם קשר אישי עם אנשים שסבלו ממחלות ניוון שרירים. את החברה ייסדו אור רצקין, מנכ"ל החברה, בעל תואר ראשון ושני BSc/MSc בפיזיקה, חשבונאות ופיננסים מאוניברסיטת תל אביב; איתי קורנברג, מייסד שותף ו-CTO, בעל BSc בהנדסת מחשבים מאוניברסיטת בן גוריון בנגב; ושי ראשוני ז"ל (1966-2018), מייסד שותף וחולה במחלת ניוון שרירים ALS. השותפות המיוחדת החלה מתוך מטרה למצוא פתרון תקשורת לאותם חולים "הכלואים בגופם", והתפתחה לכדי פתרון ניטור ותקשורת פורץ דרך עבור מחלקות הטיפול הנמרץ.

 

הכרה בינלאומית 

- חברת פורטפוליו של ה- EIC

- הוצגה בתערוכת הקבע של מרכז פרס לשלום וחדשנות

-  משמשת כ-case study  בבית הספר לעסקים של אוניברסיטת הרווארד, ארה"ב.

- פורבס – נכללה במהדורה הראשונה של " Small Giants " בישראל

- פרס בראשית - זוכי תחרות החדשנות של פרס בראשית וסטארט-אפ ניישן סנטרל עבור חדשנות בתחום הקורונה

- פרס יוזמת מורשת פרס: הוכרה על תרומותיה לחדשנות רפואית

פיצ'

פיצ'

הצורך

קשיי תקשורת אצל חולים המאושפזים ביחידות טיפול נמרץ, בעיקר אלו המונשמים, מהווים אתגר משמעותי. מטופלים אלה מתקשים להביע את צורכיהם, מה שמוביל לתחושות של בידוד, חרדה ותסכול. היעדר התקשורת מקשה גם על אנשי הצוות הרפואי להעריך את מצבם ולתת מענה מדויק לצרכיהם.

בנוסף למחסומי התקשורת, חולים בטיפול נמרץ נמצאים בסיכון גבוה לפתח דיליריום – מצב של ירידה קוגטניבית ובלבול הנגרם כתוצאה מהרדמה/הנשמה ממושכת. דיליריום בחולי טיפול נמרץ עלול להוביל לתחלואה ותמותה מוגברת, זמני אשפוז ארוכים יותר, עלויות גבוהות יותר לבית החולים ופגיעה קוגניטיבית הנמשכת זמן רב לאחר השחרור מבית החולים.

הפתרון

EyeControl מחוללת מהפכה בטיפול בחולים באמצעות פתרונות חדשניים המתמודדים עם חסמי התקשורת, הן במוסדות בריאות והן בטיפול ביתי. EyeControl-Med ו-EyeControl-Home משתמשים בטכנולוגיות מתקדמות של בינה מלאכותית ומעקב עיניים כדי לאפשר תקשורת דו-כיוונית רציפה בין חולים, משפחותיהם וצוותי הרפואה, ובכך משפרים משמעותית את תוצאות הטיפול ומסייעים בניהול דיליריום.

 

EyeControl-Med - מיועד לבתי חולים ומרכזים רפואיים ומאפשר ניטור ותקשורת רציפה עם תחנת האחיות עבור חולים בטיפול נמרץ ומרכזי שיקום. המערכת משפרת את הטיפול בחולה על ידי הבטחת חיבור רציף ותקשורת בזמן אמת.

 

מאפיינים מרכזיים:

  • תקשורת אדפטיבית מבוססת AI: משתמשת בזיהוי תבניות מתקדם המבוסס על בינה מלאכותית ולמידת מכונה כדי להתאים את התקשורת למצב החולה.
  • ליווי אישי: האייקונטרול משמש כמלווה תומך המסייע לחולים במהלך מסע ההחלמה שלהם.
  • פלטפורמת מעקב עיניים לבישה ומבוססת ענן: ממירה מחוות עיניים לתקשורת בזמן אמת ולנתונים קליניים.
  • אנליטיקה בזמן אמת: משפרת תוצאות קליניות.

 

 

EyeControl-Home - פתרון לטיפול התומך במטופלים העוברים מבית החולים לטיפול ביתי, ובאלו הסובלים מ-ALS, טרשת נפוצה, שבץ ושיתוק מוחין. המערכת מספקת פתרון לתקשורת חלקה ורציפה, ללא צורך בכיול, וניתן להשתמש בה גם בתוך הבית וגם בחוץ.

מאפיינים מרכזיים:

  • תקשורת מבוססת AI: משתמשת בזיהוי תבניות מתקדם המבוסס על בינה מלאכותית ולמידת מכונה כדי לאפשר תקשורת יעילה עבור חולים שאינם יכולים לדבר.
  • ללא צורך בכיול: בניגוד לפתרונות מעקב עיניים רבים, המערכת אינה דורשת כיול.
  • קל לשימוש: יכולת ההתאמה הטכנולוגית מאפשרת למגוון משתמשים ללמוד להשתמש במערכת בזמן קצר.
  • לא תלויה במסך: השימוש בטכנולוגיה מתבצע באמצעות משוב קולי ואינו דורש מסך מחשב, כך שהאינטראקציה פנים אל פנים אינה נפגעת.
  • טיפול מקיף: מבטיחה חיבור רציף והבעת רגשות עבור חולים העוברים מסביבות קליניות לטיפול ביתי, ולחולים עם מחלות ניווניות.

מוצרי EyeControl נבדלים בזכות אלגוריתמים ייחודיים של למידת מכונה, המותאמים למאפייני עיניים מגוונים ללא צורך בכיול. בניגוד למכשירים מתחרים, פתרונות EyeControl אינם מגושמים וניתן להשתמש בהם במגוון סביבות וזמנים, כולל בחוץ ובלילה.

 

הטכנולוגיה

EyeControl-Med הינו מכשיר לביש העוקב אחר תנועות העיניים, עם פלטפורמה מבוססת ענן המשתמשת בטכנולוגיית זיהוי דפוסים אדפטיבית ומבוססת למידת מכונה. טכנולוגיה זו מנתחת מחוות עיניים ומתרגמת אותן לתקשורת מילולית ונתונים קליניים בזמן אמת. המערכת כוללת שני מרכיבים עיקריים: קשת ראש לבישה ולוח מחוונים (דאשבורד).

קשת הראש כוללת מצלמת אינפרה אדום העוקבת אחר תנועות העיניים של המטופל ושולחת את המידע ליחידת עיבוד קטנה. יחידה זו מתרגמת את התנועות לתקשורת מילולית, בעוד שרכיב הולכת עצם מספק משוב שמיעתי למטופל לפני העברת התקשורת לרמקולי פלט או התקני Bluetooth/WiFi מחוברים.

הדאשבורד בתחנת האחיות מאפשר מעקב מרחוק אחר המטופלים, כולל מצב ערות, יכולות תקשורת, דוחות CAM-ICU, הערכות כאב וקוגניציה, מעורבות משפחתית ועוד. תכונות התקשורת והניטור המתקדמות של EyeControl-Med מאפשרות להפיק תובנות רפואיות ייחודיות, משפרות את דיוק הטיפול ומקדמות את מעורבות המטופל ורווחתו הרגשית.

 

המערכת שואפת לשפר את הזיהוי והניהול של דיליריום בטיפול נמרץ על ידי אוטומציה של פרוטוקולים רפואיים המגבירים את ההתמצאות והחיבור של המטופל. הדבר מוביל לחיסכון בעלויות, קיצור משך השהייה והפחתת עומס העבודה על הצוות הרפואי. הפונקציות של המערכת משפרות את יעילות הצוות הרפואי, מפחיתות שחיקה ומגבירות בטיחות במחלקות הדורשות בידוד.

EyeControl-Med מספקת רמות תקשורת שונות כדי לסייע לצוותים רפואיים ביצירת קשר עם מטופלים. המערכת יכולה לשלוח הודעות התמצאות, לעזור למטופלים להישאר מודעים לסביבתם במהלך האשפוז ולעזור בהערכת מצבו הקוגניטיבי של המטופל. ניתן להגדיר את פעולות התקשורת הללו דרך עמדת האחיות ולתזמן אותן להפעלה בזמנים ספציפיים או בהתאם לתנועות העיניים של המטופל.

 

פיתוחים עתידיים

EyeControl פועלת להרחבת היצע המוצרים שלה בתוך ומחוץ לסביבת הטיפול הנמרץ. החברה מפתחת מנגנוני קלט נוספים כדי להגביר את יכולות האינטראקציה של המטופל מעבר לתנועות עיניים, תוך שיפור הערך ומיצוב EyeControl-Med כמלווה אישי של המטופל לאורך מסע ההחלמה. בנוסף, החברה משתפת כעת פעולה עם יועצים בארה"ב ובישראל כדי להתקדם לשלב הבא של דרישות הרגולציה ולקבל אישור לשימוש ה- EyeControl-Med כמערת ניהול והפחתה של דיליריום.

 

 

עדויות משתמשים

צוותים קליניים:

"התגובות לפתרון של EyeControl אינן דומות לאלה של טיפול רפואי רגיל. השימוש במערכת משפיע בבירור על המטופלים; בניגוד למצב בסבבי המטופלים הרגילים, משתמשי EyeControl זוכרים אותי" – צוות בית לוינשטיין

"המטופלים מצליחים להשתמש במכשיר בקלות. הופתעתי שמטופלים שבהתחלה לא חשבתי שיוכלו להשתמש בו, הצליחו לתקשר בהצלחה". צוות בית החולים בילינסון.

"ה-EyeControl משמעותי עבור מטופלים מכיוון שהוא מאפשר להם קשר רגשי עם משפחותיהם באמצעות תקשורת."

בני משפחה:

"לא רק שאני יכולה לשלוח הודעות לבעלי באמצעות EyeControl, אני גם יודעת שהוא שמע והבין אותן!" אשתו של מאושפז בבית חולים מאיר.

"מניסיוני המקצועי כפסיכותרפיסטית, אני מודעת לכמה תקשורת היא קריטית לתהליך הריפוי וההחלמה. הפתרון שלכם מבריק!" אשתו של מאושפז בבית החולים בילינסון.

"היכולת של המשפחה והחברים להקליט הודעות נתנה להם להרגיש מעורבים, ועזרה מאוד לבעלי כשהיה מאושפז. אחרי שלא ראה אותם כמעט חודשיים, הוא היה מאוד נרגש לשמוע את קולם". אשתו של מאושפז בבית החולים בילינסון.

מטופלים בטיפול נמרץ:

"הדבר הכי מדהים במכשיר הוא שאתה מתעורר מהרדמה, ואתה יכול לשלוט במשהו! לא כולם עושים לך מה שהם רוצים". חולה קורונה - בית חולים בילינסון.

"השימוש ב-EyeControl נתן לי תקווה ומוטיבציה להשתפר." חולה קורונה - בית חולים בילינסון.

"אני רוצה להגיד למייסדים ולכל הצוות - כל הכבוד! הפתרון שלכם מועיל מאוד וצריך להינתן לכל החולים." חולה קורונה - בית חולים מאיר.

 

סיקור במדיה

  • June 2024: גלובס - יזהר שי חשף את המוצרים הרפואיים שינציחו את נופלי ה-7.10
  • February 2024: Haaretz - Talking to the Unconscious: Israelis Reduce Delirium During Surgery
  • January 2024: Times of Israel - Israeli med tech company’s innovative headset could reduce delirium in ICU patients
  • January 2024: Times of Israel Blog - Healing war wounds with Israeli health-tech
  • January 2024: ISRAEL21c - High-tech communication aids intubated patients in ICU
  • January 2024: The Marker - הסטארט-אפ הזה מצא שיטה מפתיעה להפחית הזיות בטיפול נמרץ - קולות אהובים
  • January 2024: Johns Hopkins - Press Release: Hopkins AITC announces additional awardees of second funding round 

 

הצוות

הצוות

אור רצקין
מנכ"ל ומייסד משותף
MSc בכלכלה וחשבונאות, אוניברסיטת תל אביב; BSc בפיזיקה וחשבונאות, אוניברסיטת תל אביב. חבר בתוכנית המנהיגות 8400 של התעשייה הרפואית. לפני שייסד את EyeControl, עבד בחברת PricewaterhouseCoopers (PwC) ישראל, במחלקות הביקורת על ההייטק והתעשייה. הוא ממשיך להרצות במחלקת החשבונאות באוניברסיטת תל אביב ומתנדב כמנהל בוגרי אקסלרטור אימפקט של 8200. אור משרת כקצין בדרגת רב-סרן במילואים בחיל הים, ובמהלך מלחמת חרבות ברזל הוא נקרא לשירות מילואים של כ-100 ימים, תוך כדי שהמשיך להוביל את החברה.

אבנר הלפרין
יו"ר הדירקטוריון
MBA מאוניברסיטת MIT; תואר MSc בפיזיקה, אוניברסיטת תל אביב; BSc בפיזיקה, האוניברסיטה העברית בירושלים. יזם מנוסה ומנכ"ל Sheba Impact - חברת היזמות והחדשנות של ביה"ח שיבא. הוא גם עמית מחקר בבית הספר קנדי של אוניברסיטת הרווארד ומרצה מן החוץ באוניברסיטת תל אביב. אבנר עבד בתפקידי ניהול בכירים בחברות Eldat Communications, Radcom ו-Lenslet, ושימש גם כמנכ"ל חברת Emmunet, אותה ייסד יחד עם יוסי ורדי. בשנת 2004 הוא היה ממייסדי חברת הטכנולוגיה הרפואית EarlySense. הוא רשם 34 פטנטים בארה"ב, רבים מהם קשורים למכשירי זיהוי וניטור רפואיים ללא מגע. בשנת 2020 מונה ליו"ר דירקטוריון EyeControl.

איתי קורנברג
סמנכ"ל טכנולוגיות ומייסד שותף
BSc בהנדסת תוכנה, אוניברסיטת בן גוריון. סיים בהצטיינות תואר BSc בהנדסת תוכנה מאוניברסיטת בן גוריון. לפני שייסד את EyeControl והוביל את פיתוח הטכנולוגיה של החברה, עבד כמפתח ואדריכל אוטומציה ב-HP ובמעבדת החדשנות של NetApp. הוא ייסד מיזם מלגות טכנולוגי-חברתי בשם ‘Hello World‘, המנצל את הידע של מפתחים וחברות טכנולוגיה למען ארגוני NGO ואנשים עם צרכים מיוחדים. איתי הוביל את הפעילות ב-EyeControl עם פיתוח מהיר של המכשיר הרפואי של החברה המוכר על ידי ה-FDA וה-CE, תוך פיתוח מערכת איכות, ייצור, CRM ויכולות תמיכה. איתי שירת ביחידת מודיעין של חיל האוויר ונקרא לשירות מילואים במהלך מלחמת חרבות ברזל, תוך כדי שהוא ממשיך להוביל את הטכנולוגיה בחברה.

מואיד מוקטרן
מומחה עקיבת עיניים
לקראת קבלת דוקטורט במערכות מידע, אוניברסיטת חיפה; MSc במערכות מידע, אוניברסיטת חיפה (בהצטיינות יתרה); BSc במדעי המחשב, המכללה האקדמית הדסה. מרצה וחוקר בעל ניסיון של למעלה מעשור בהוראה ובמחקר מדעי. מתמחה בפיתוח מערכות עקיבת עיניים איכותיות במכשירים ניידים שאינן דורשות כיול. מואיד פרסם מאמרים רבים בכתבי עת והשתתף בכנסים מדעיים רבים, בהם הוצגה מומחיותו בתחומי ubiquitous computing, human-computer interaction, computer vision, and deep learning . גם כיום מואיד משמש מרצה באוניברסיטת חיפה ובמרכז האקדמי רופין. תרומתו ל-EyeControl כוללות ניצול הידע הנרחב שלו בתחום עקיבת העיניים לשיפור פתרונות התקשורת עבור חולים.

לין קאטלסן
חברת הוועדה המייעצת
MBA, אוניברסיטת איווה; תואר בסיעוד, מכללת בלאקהוק. מומחית בעלת שם עולמי בניהול חווית מטופלים ובפרקטיקות סיעוד עם ניסיון של 40 שנה. הייתה הראשונה ששימשה כ-Chief Patient Experience Officer ב-HCA Healthcare, שם קבעה אסטרטגיות ארגוניות לשיפור הטיפול במטופלים ב-180 בתי חולים. שותפה לכתיבת מחקרים וספרים חשובים על מנהיגות בסיעוד וחווית מטופלים. תרומותיה זיכו אותה בפרסים רבים, כולל פרס מלקולם בלדריג‘ והכרה ב-Becker’s Hospital Review. כיום היא מנהלת את חברת הייעוץ שלה, KLK Leading Change Inc. הניסיון הרב של לין בשיפור שביעות רצון המטופלים וביישום פרקטיקות חדשניות תורם רבות למשימת EyeControl לשיפור התקשורת והטיפול בחולים.

ד"ר אריאל מודריקמיין
חבר הוועדה המייעצת, ראש מחלקת טיפול נמרץ
דוקטור לרפואה, אוניברסיטת פבלורו למדעי הרפואה; התמחות ברפואה פנימית בבית החולים פרננדז, מרכז רפואי סנט לוק רוזוולט; תת התמחות בטיפול נמרץ נשימתי, קליבלנד קליניק. מנהל מחלקת טיפול נמרץ עם ניסיון רב בטיפול נמרץ וטיפול נשימתי. הוא בעל מעל 20 שנות ניסיון וכיום עובד במרכז הרפואי של אוניברסיטת ביילור בדאלאס, טקסס. ד"ר מודריקמיין מוסמך בליקויי ריאות, רפואה פנימית וטיפול נמרץ. מומחיותו בניהול טיפול נמרץ ובטיפול חדשני בחולים תורמת משמעותית למאמצי EyeControl לשיפור התקשורת והטיפול בחולים קריטיים.

ד"ר מירב גלילי
חברת הדירקטוריון
בעלת דוקטורט בפסיכולוגיה חינוכית, האוניברסיטה העברית בירושלים. מנכ"לית קרן מנומדין שמתמחה ביצירת חיבורים ובהטמעת שיטות עבודה חדשניות שמייצרות אימפקט חברתי. קרן מנומדין, אותה היא מובילה, תומכת היום בעשרות ארגונים ומיזמים בארץ ובעולם בגישה ייחודית, שמחברת בין עשייה חברתית ועסקים. מודל המימון המשולב הזה ממזג השקעות אימפקט ופילנתרופיה, המבוססות על הון אנושי, יצירתי וכלכלי. כך, לצד הרווח הכלכלי, השקעותיה של הקרן מתעתדות להניב לא פחות מאימפקט חברתי ארוך טווח ומשנה מציאות, וכל זאת תוך מתודולוגיה מסודרת, הניתנת למדידה ומוכוונת תוצאות.

עדכונים

עדכונים

אין עדכונים להצגה

סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו