OmnySense

הטכנולוגיה המהפכנית לטיפול רפואי מיטבי מהבית

OmnySense מגדירה מחדש את יכולותיו של המכשיר הרפואי הביתי הנפוץ ביותר בעולם, המדחום הדיגיטלי, והופכת אותו לבסיסה של מערכת המאפשרת לאוכלוסיות נרחבות של צרכני בריאות, במיוחד המבוגרים שבהם, לקבל באופן פשוט טיפול ומעקב רפואי מיטבי בביתם.

315% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: יוסי אלדר / אמיר אלחסיד
מומן בהצלחהגיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
מכשור רפואי

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

מערכת טכנולוגית מהפכנית הנותנת מענה למיליוני אנשים

אומניסנס פיתחה מערכת מהפכנית המבוססת על מכשיר רפואי פורץ דרך, המאפשר לכל אדם לבחון את מדדי הגוף החיוניים תוך 30 שניות ולקבל אבחון רפואי מיטבי בביתו. הפיתוח המבוסס על פלטפורמת המדחום הדיגיטלי המוכר, מאפשר למשתמש לקבל תמונת מצב של מספר מדדים חיוניים הכוללים טמפ' גוף, קצב לב, רמת חמצן בדם, אקג, קולות ריאה וקצב נשימה, ואף לשדרה במידת הצורך לרופא המטפל מרחוק. המכשיר מוגן בפטנטים ועתיד לחולל מהפכה של ממש בשוק הרפואה מרחוק (TeleHealth) אשר צמח במאות אחוזים במהלך ההתמודדות העולמית עם מגפת הקורונה וצפוי להמשיך להתרחב בשנים הקרובות.

 

פתרון המבוסס על המכשיר הרפואי הביתי הנפוץ ביותר בעולם

האתגר העיקרי לטכנולוגיות חדשות מתמקד בחדירה לשוק רווי במוצרים ומערכות רפואיות.  המפתח להצלחה הוא בפשטות השימוש במוצר, מתוך ההבנה כי ההצלחות הגדולות של העשורים האחרונים בשוק המכשירים הביתיים הם של מכשירים מוכרים ונפוצים שהפכו ל"חכמים" כגון טלפונים, שעונים, מכשירי טלוויזיה ואפילו פעמון הדלת. בהשראתן של הצלחות אלה, אומניסנס היא החברה הראשונה המבססת את הפתרון שלה על התצורה ואופן השימוש המוכר של המדחום הביתי, המכשיר הרפואי הנפוץ בעולם מזה 200 שנה.

 

 

צוות מוביל בעל ניסיון רב בתחומי היזמות, הרפואה והקניין הרוחני

אומניסנס מנוהלת על ידי צוות יזמים בעלי ניסיון נרחב בניהול סטארט-אפים רפואיים. בין חברי הצוות נמנים מנכ"ל החברה יוסי אלדר, יזם סדרתי וממציא, מייסד Therapeutics, Flight Medical  ו- SteadyMed, אילן סולומון, סמנכ"ל הטכנולוגיה, ממציא ויזם סדרתי בתחום המכשור הרפואי, ואמיר אלחסיד, סמנכ"ל פיתוח עסקי, ששימש בעבר מנהל שיווק גלובאלי ב-Teva, בעל למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום הפארמה.

 

השקעה בחברה לאחר פיתוח המוצר וגיוס משמעותי של מיליוני שקלים

לאחר גיוס מוצלח ומשמעותי ממשקיעים פרטיים בשלב ה Seed-השלימה החברה את השלב הראשון בפיתוח המכשירים, האפליקציה והבסיס למערכת Health-Tracking בענן. זו ההזדמנות להצטרף להצלחת החברה, מיד אחרי השלמת הפיתוח, לאחר שהשקיעו בה כבר משקיעים מישראל, אנגליה, ארה"ב וסין, ובהם המדען הראשי של אחת מחברות הטכנולוגיה הבולטות בישראל, עורכי דין מהמוכרים במשק, משקיעים פרטיים (אנג'לים) מנוסים, בעלים של רשת בתי מרקחת מאנגליה ועוד.

 

 

פטנטים ייחודיים וקניין רוחני אטרקטיבי

עד כה הגישה החברה בקשות פטנט בינלאומית (PCT) לשני פטנטים (אחד מהם כבר אושר) המגנים על שתי פונקציות ייחודית שבלב המכשיר, בנוסף לסדרה של 11 פטנטים עיצוביים, המהווים שכבת הגנה נוספת מפני תחרות פוטנציאלית. לחברה אסטרטגיה ברורה ותוכניות להמשיך ולפתח את הקניין הרוחני שלה, המהווה נכס מרכזי ואטרקטיבי במיוחד עבור משתמשים, שותפים, משקיעים ורוכשים פוטנציאליים כאחד.

פיצ'

פיצ'

הרעיון

צורך משמעותי לצמיחת השוק

שוק ה-Telehealth כיום, מתבסס על שיחות טלפון או וידאו בין צרכני בריאות לרופאים. על מנת להפוך שוק זה לאלטרנטיבה משמעותית יותר מהמפגשים הפיזיים בין המטופל והרופא, נדרשת שכבת מידע נוספת של מדדים רפואיים. אי לכך, ההתפתחות השוק מותנית בפיתוח של כלים מותאמים לשימוש עצמי ביתי, אשר יאספו מידע רפואי מקיף ככל האפשר, ממש כמו בבדיקת רופא סטנדרטית, ויאפשרו להעריך את מצב החולים ולהתאים להם טיפול אופטימלי מרחוק. כלים אלה חייבים להיות נגישים, פשוטים ואינטואיטיביים, ולהתאים לשימוש  רחב של אוכלוסיות צרכני הבריאות, במיוחד הקשישים והחולים הכרוניים. הסגמנט המשמעותי ביותר בשוק זה (כ-60%), הוא סגמנט ניטור החולים מהבית בו פועלת אומניסנס.

 

בדו"ח שפורסם במאי 2021 מתארת חברת היעוץ הגלובלית מקינזי את ההזדמנות האדירה לחברות בתחום שיתאימו את עצמן לחולה (Patient Pathway) ולא למוצר. הטבלה להלן מתוך המסמך של מקינזי מתארת עשר נקודות המהוות הזדמנויות לטכנולוגיות חדשות להשתלב בתחום.

 

הפתרון והטכנולוגיה

המשתמש אוחז במכשיר כמו במדחום, ובודק, במקביל ותוך 30 שניות, מספר סימנים חיוניים - טמפרטורת הגוף, קצב הלב, רמת החמצן בדם וקצב הנשימה, תוך כדי שהוא מקליט את קולות הנשימה כמו בסטטוסקופ ומבצע בדיקת אק"ג. המידע עובר באופן אוטומטי ושקוף לאפליקציה ומשם לענן לעיבוד ושמירה, נגיש לשירותי בריאות בעת הצורך.

 

 

בהמשך מתכננת החברה  הוספת חישוב לחץ הדם, ובכך לאפשר מדידת את כל המדדים החיוניים (VITAL SIGNS). החברה מתכננת לפתח יכולות מדידה נוספות, הנובעות מהפוטנציאל של מיקום המכשיר באיזור הפה הנחשב איזור ליבה בגוף, בשילוב אחיזת ידיים. חלק מהיכולות המתוכננות ישולבו במכשיר הקיים וחלקן יפותחו במכשירים ייעודיים, בהתאם לצורך שיגיע מהשוק.

 

שוק בצמיחה מהירה

שוק הרפואה מרחוק Telehealth המתבסס באמצעים טכנולוגיים, הוא אחד מתחומי ההשקעה הבולטים מבחינת הפוטנציאל וקצב הצמיחה שלהם. שוק זה החל להתפתח כפתרון המועדף על מערכות הבריאות להתמודדות עם המחסור במשאבים הצפוי עקב העלייה הדרמטית בשכיחות המחלות הכרוניות כתוצאה מהזדקנות האוכלוסייה בעשורים האחרונים. השוק צמח במאות אחוזים במהלך ההתמודדות העולמית עם מגפת הקורונה, וצפוי להמשיך להתרחב במהירות בשנים הקרובות. הפוטנציאל האדיר של שוק זה מהווה כיום את אחד התחומים האטרקטיביים ביותר להשקעה, הן מבחינת היקף הפעילות החזוי בו והן בזכות קצב הצמיחה המסחרר שלו, וחברות שיציגו בו חדשנות צפויות להפוך למטרה אטרקטיבית לשת"פ או רכישה.

הצוות

הצוות

יוסי אלדר
מנכ"ל
ביוגרפיה
מהנדס מכונות והנדסה ביו רפואית בהכשרתו, לשעבר קצין בחיל הרפואה. יזם סדרתי וממציא. מילא תפקידי ניהול בכירים והיה מנכ"ל של מספר חברות מוכרות ופעילות. היה בין היתר היזם המייסד והמנכ"ל הראשון של פלייט מדיקל (TASE: FLGM) שפיתחה מכשירי הנשמה ביתיים. המנכ"ל המייסד של SteadyMed Therapeutics ( NASDAQ;STDY)) שפיתחה משאבה תת עורית זעירה למתן תרופות. החברה הונפקה בניו יורק ונרכשה על ידי חברת תרופות בארה"ב.

אילן סולומון
סמנכ"ל טכנולוגיה
ביוגרפיה
פיזיקאי בהכשרתו, ממציא ויזם סדרתי שהקים מספר חברות קיימות ופעילות בתחומים של אריזות חכמות ומכשור רפואי. בין היתר הקים את TimeStrip שפיתחה טכנולוגיה לניטור זמן על אריזות, והונפקה בבורסה בלונדון. לקח חלק לצד יוסי אלדר בצוות היזמים שהקימו את SteadyMed Therapeutics. והקים עם אמיר אלחסיד את TimeStamp, חברת בריאות דיגיטלית לניטור שימוש במשאפים.

אמיר אלחסיד
סמנכ"ל פיתוח עסקי
ביוגרפיה
בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר שני בלימודי תרבות. מילא תפקידי ניהול בכירים בחברות תרופות במשך מעל שלושה עשורים. היה בין היתר מנהל שיווק גלובאלי בטבע ומנהל מותג גלובאלי (QVAR) האחראי למכירות של כחצי מיליארד דולר. עם פרישתו יזם והקים את TimeStamp עם אילן סולומון.

עדכונים

עדכונים

אין עדכונים להצגה

סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו