liberDi

liberDi פיתחה מערכת דיאליזה ניידת חדשנית, המאפשרת לחולים עם כשל כלייתי לבצע דיאליזה באופן עצמאי, אוטומטי ובטוח, בכל זמן ובכל מקום. liberDi מובילה מהפכה בשוק עצום ונותנת פתרון פורץ דרך ומשנה חיים למיליוני חולים ברחבי העולם.

1133% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: חזקיה צורי
מומן בהצלחהגיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
תוכנה

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

טכנולוגיה משנה חיים עבור חולים הזקוקים לדיאליזה

liberDi פיתחה מערכת דיאליזה ניידת ואוטומטית המאפשרת לחולים באי ספיקת כליות לעשות טיפול דיאליזה באופן עצמאי, בכל מקום ובכל זמן. הטכנולוגיה פורצת הדרך של liberDi משפרת באופן משמעותי את איכות חייהם של החולים, הנאלצים, ברובם, כיום להגיע 3 פעמים בשבוע למרכזי דיאליזה ולעבור טיפול מייגע של כ- 4 שעות בכל פעם. המערכת של liberDi קלת משקל ועושה מהפכה בשוק הדיאליזה! בפעם הראשונה מתאפשר לחולים הסובלים מכשל כליתי לקבל טיפול איכותי ביותר, תוך שמירה על שגרת חיים רגילה של עבודה ופעילויות יומיומיות בצורה קלה נוחה ובטוחה.

 

טכנולוגיה מוגנת בפטנט המאפשרת טיפול איכותי, מבוקר ואפקטיבי

liberDi משפרת באופן משמעותי את איכות הטיפולים בדיאליזה פריטוניאלית לסובלים מאי ספיקת כליות כרונית. הטכנולוגיה החדשנית והמוגנת בפטנט שפיתחה החברה מפחיתה משמעותית את כמות הזיהומים אצל המטופלים ומגדילה באופן ניכר את אחוזי הצלחת הטיפול. מערכת הדיאליזה הניידת מאפשרת נגישות תמידית לטיפול, התהליך הוא פשוט ומהיר משמעותית מהטיפולים במרפאות, והמערכת מנטרת בצורה אוטומטית את הטיפול כולו ושולחת התראות בזמן אמת למטופל ולרופא המטפל

 

פתרון פורץ דרך לשוק ענק המוערך ב 60-80 מיליארד דולר בשנה

כיום כ 3.3 מיליון בני אדם ברחבי העולם סובלים מאי ספיקת כליות סופנית (ESRD), המחייבת טיפול קבוע בדיאליזה כטיפול מאריך חיים. בכל שנה מצטרפים למעגל החולים הזקוקים לדיאליזה מאות אלפי אנשים ברחבי העולם, לרבים מהם אין אפשרות להגיע למרפאה רחוקה מספר פעמים בשבוע למשך שעות ארוכות ולקבל את הטיפול הנדרש. liberDi נותנת בפעם הראשונה פתרון לבעיה זו עם טכנולוגיה פורצת דרך המאפשרת טיפולי דיאליזה איכותיים ומבוקרים ללא צורך בנסיעה למרפאה.

   

liberDi מצטרפת למגמה העולמית של הטיפול הרפואי הביתי

liberDi מצטרפת למגמת עולמית הולכת וגדלה של העברת פתרונות רפואיים לסביבה הביתית הטבעית והמוכרת, ופורצת לשוק עם מערכת הדיאליזה שלה לשימוש ביתי. המכשיר החדשני פשוט ונוח לשימוש, והיחיד בעולם שעושה ניטור ומעקב אוטומאטי של התקדמות הטיפול, ללא צורך בנסיעה למרפאה מספר פעמים בשבוע לטיפול של שעות רבות 

הישגים גדולים בתוך זמן קצר

ליברדי הצליחה לפתח אב-טיפוס עובד תוך זמן קצר ובהשקעה כספית מינימאלית. החברה השלימה לאחרונה ניסוי פרה-קליני מוצלח וכעת מוכנה להתחיל בניסוי הקליני.

 

פיתוח על ידי מיטב המומחים בתחום הרפואי והעסקי

ל liberDi - צוות חזק של מומחים בעלי שם עולמי וניסיון רב בתחומם. חזקיה צורי, מייסד ומנכ"ל החברה, בעל ניסיון רב בהובלה וניהול חברות. צוות החברה מורכב מרופאים המתמחים במחלות הכליה (נפרולוגים) ופרופסורים בעלי עמדות בכירות באקדמיה ובמחלקות דיאליזה של בתי החולים המובילים בישראל ובאנגליה. חברת liberDi הוקמה בשיתוף עם מוסד הטכניון למחקר ופיתוח (TRDF) וחברת Trendlines Medical – חברה המתמחה בהשקעות בתחומי המכשור הרפואי – אשר היו שותפים בהקמת החברה ופיתוח המוצר והם גם מהמשקיעים הגדולים בחברה. בנוסף, החברה מקבלת את תמיכתה של הרשות לחדשנות, אשר תורמת גם היא לפיתוחה.

פיצ'

פיצ'

הרעיון

הבעיה

בעת כשל כלייתי הגוף איננו מסוגל לסלק פסולת רעלים ועודפי נוזלים ממחזור הדם. במקרה כזה נדרשת הדיאליזה כטיפול מציל חיים, המחליף את תפקוד של הכליות עד שתתאפשר השתלת כליה.

כיום, הטיפול בדיאליזה מתבצע לרוב במרכזי דיאליזה יעודיים או במחלקות מיוחדות לדיאליזה בבתי החולים. על החולה להגיע למרכז הדיאליזה שלוש פעמים בשבוע לצורך דיאליזה, כל טיפול דיאליזה אורך 3-5 שעות, וברוב הפעמים מלווה בתופעות לוואי קשות, כגון: התעלפויות, עייפות, בחילה והקאות. מצב זה הנו קשה מאוד לחולים, שרבים מהם מרגישים כי הטיפולים משתלטים על חייהם.

בניגוד להמו-דיאליזה (דיאליזה ישירה של הדם), המבוצעת במרכזי דיאליה, דיאליזה פריטוניאלית (PD) יכולה להתבצע בבית, ומאפשרת את שיפור איכות חיי המטופל, במחיר נמוך יותר ועם תוצאות רפואיות טובות יותר.

      

יתרונות הדיאליזה הפריטוניאלית:

  • מגדיל את אחוזי ההישרדות
  • משמר תפקוד כליות שיוריים
  • מוריד לחץ דם
  • מאפשר טיפול ללא החדרת מחטים
  • מפחית תופעות לוואי כגון בחילה, הקאות, התכווצויות ועלייה במשקל.
  • משפר את תחושת המטופל לגבי המשך הטיפול

למרות כל היתרונות שנימנו , רק 11% מהאנשים הזקוקים לדיאליזה מקבלים את הטיפול בבית. כיום, דיאליזה פריטונאלית בבית דורשת סביבה סטרילית ולוקחת זמן רב להכנה ותפעול. בשל האופי המורכב של הכנות לפעולה ותפעול לא נכון של הצינורות - אנשים אשר עושים דיאליזה בבית מועדים יותר לסיבוכים וזיהומים כמו דלקת הצפק.

 

הפיתרון

איך זה עובד

liberDi תוביל את שוק הדיאליזה הביתית, עם טכנולוגיית טיפול חדשנית ופורצת דרך אשר תשפר באופן משמעותי את איכות החיים ואיכות הטיפול של אנשים הסובלים מאי ספיקת כליות כרונית.

הטכנולוגיה

 

איך זה עובד בחמישה צעדים:

  1. שטיפת ידיים ואיסוף מוצרי הדיאליזה
  2. הכנסת המחסנית החד פעמית למכשיר   (liberDi) והנחת הצינורות
  3. סגירת המכסה
  4. הכנסת הקטטר
  5. לחיצה על כפתור "הפעל"

 

כל תהליך החלפת הנוזלים בחלל הצפק לוקח כ 20 דקות בלבד מההתחלה ועד הסיום.

.

הטכנולוגייה של liberDi משנה את כללי המשחק עבור שוק הדיאליזה. היא מאפשרת בפעם הראשונה לחולים הזקוקים לדיאליזה לחיות חיים מלאים ואקטיביים, ובו בזמן מוזילה באופן משמעותי עלויות עבור גופי הבריאות ברחבי בעולם. 

מערכת הדיאליזה האוטומטית והניידת של liberDi מפשטת בצורה משמעותית את תהליך ההכנה והשימוש בדיאליזה פריטוניאלית. הפיתרון החדשני של liberDi נותן מענה לאתגרים העיקריים בטיפולי דיאליזה:  ריתוק לבית או למרכזי דיאליזה, זיהומים הנובעים משימוש והתקנה לא נכונים במכשירי הדיאליזה הקיימים, תיפעול מורכב של הצנרת וניטור הטיפול – מרכז דיאליזה וירטולי.

 

המערכת של liberDi מורכבת מ:

1. מכשיר דיאליזה נייד

2. מחסנית יעודית לשימוש חד פעמי

3. תוכנת למעקב ומיטוב הטיפול.

 

 

יתרונות:

קל לשימוש

מערכת הדיאליזה האוטומטית פשוטה להתקנה ותחזוקה ומפחיתה מאוד את נטל ההכנה והשימוש ביחס למערכות דיאליזה ביתית קיימות. המערכת של liberDi מאפשרת ליותר אנשים להנות מיתרונות הטיפול בדיאליזה פריטוניאלית.

חופש תנועה

המערכת הקומפקטית וקלת המשקל של liberDi מאפשרת לסובלים מכשל כלייתי להיות מטופלים בדיאליזה בכל זמן ובכל מקום – בבית, בעבודה, בחופשה וכו', ובכך מגבירה את חופש התנועה ומשפרת באופן ניכר את איכות החיים.

טכנולוגיה מונעת זיהומים

  • חיבור צינורות אוטומטי מפחית חשש מטעויות חיבור העלולות לגרום לזיהומים.
  • חיטוי בעת חיבור הצנרת מסיר את החשש מזיהום בשל טעות.
  • גילוי מוקדם של צפקת מאפשר טיפול מונע סיבוכים.

 

 

 

 

liberDi במדיה

 

 

הצוות

הצוות

חזקיה צורי
מייסד ומנכ"ל
ביוגרפיה
בעל תואר ראשון בהנדסת מכונות מהטכניון ותואר שני בניהול מאוניברסיטת NYU בניו יורק - Tandon School of Engineering. לצורי יותר מ- 20 שנות ניסיון במו"פ ועסקים בינלאומיים, והחזיק בעמדות ניהול בכירות בחברות: PV Nanocell , D Medical Industries, MCS, Mentorwave ו Power Paper. צורי הוא מנהל בכיר במיזמי מכשור רפואי וביוטכנולוגיה, ובעל רקע חזק בטכנולוגיה, כמו גם בניהול - שילוב אשר עושה אותו מתאים במיוחד להובלת מיזמים טכנולוגיים. לצורי רקורד מוכח ביצירת שיתופי פעולה אסטרטגיים בינלאומיים, תכנון וביצוע אסטרטגיים, הבאת מוצרים חדשים לשוק, ביצוע פרויקטים מו"פ רב תחומיים וגיוס כספים לחברות.

  • מייסד
ד"ר דניאל קושניר
יועץ רפואי
ביוגרפיה
ראש מחלקת דיאליזה, מרכז רפואי כרמל, חיפה. 20 שנות ניסיון בנפרולוגיה. ד"ר קושניר הוא רופא מומחה ברפואה פנימית, עם תת התמחות בנפרולוגיה ויתר לחץ דם. הוא מנהל היחידה לדיאליזה במרכז הרפואי כרמל, חיפה, נשיא המועצה הישראלית לדיאליזה פריטוניאלית ומנהל יחידת הדיאליזה הפריטוניאלית הגדולה בישראל.לשעבר סגן מנהל המחלקה לנפרולוגיה במרכז הרפואי כרמל חיפה. ד"ר קושניר הוא מיוזמי, מנהלי וחבר סגל של האקדמיה לדיאליזה פריטוניאלית בישראל מאז הקמתה בשנת 2017. ד"ר קושניר לקח חלק בניסויים קליניים רבים ומרצה בפקולטה לרפואה של הטכניון ובבתי הספר לסיעוד במרכז הרפואי רמב"ם, בית החולים בני ציון ומרכז האקדמי עמק-יזרעאל

  • יועץ
ד"ר ויקטור פרחוויקי
יועץ רפואי
ביוגרפיה
ראש המחלקה לנפרולוגיה ויתר לחץ דם, המרכז הרפואי כרמל. נשיא האיגוד הישראלי לנפרולוגיה וליתר לחץ דם. ניסיון של למעלה מ -20 שנה כמומחה לנפרולוגיה ויתר לחץ דם. ד"ר פרחוויקי החל את הכשרתו בפקולטה לרפואה פנימית בבואנוס איירס, ארגנטינה. הוא השלים את הכשרתו הרפואית במחלקה לנפרולוגיה ולחץ דם במרכז הרפואי כרמל, המסונף לביה"ס לרפואה של הטכניון, ומשמש כיום כראש המחלקה. תחומי העיסוק העיקריים שלו מתמקדים במחקר רפואי וקליני של דיאליזה, הן המו-דיאליזה והן דיאליזה פריטונאלית. ד"ר פרחוויקי הוא נשיא האיגוד הישראלי לנפרולוגיה וליתר לחץ דם, העוסק בסוגיות של בריאות הציבור בישראל.

  • יועץ
פרופ‘ אברי שניאק
יועץ רפואי
ביוגרפיה
ראש המכון לנפרולוגיה, מרכז רפואי רבין (בתי חולים בילינסון והשרון), פתח תקווה, ישראל; 30 שנות ניסיון קליני ומחקר בתחום הנפרולוגיה בכלל ודיאליזה פריטונאלית בפרט. פרופ‘ אברי שניאק הוא חוקר בעל שם עולמי בנפרולוגיה, אשר כיהן בעבר כראש המחלקה לנפרולוגיה במרכז רפואי רבין ובאוניברסיטת תל אביב. הוא בעל ניסיון קליני ומחקרי נרחב בתחום הנפרולוגיה בכלל, ובדיאליזה פריטונאלית בפרט, וכתב ביותר מ-100 פרסומים. הוא כיהן כיו"ר ועדת הדיאליזה הישראלית. בשנת 2018 הוענק לו פרס על תרומתו למחקר בנפרולוגיה על ידי האיגוד הישראלי לנפרולוגיה.

  • יועץ
פרופ‘ אדווינה בראון
יועצת רפואית
ביוגרפיה
ראש מחלקת דיאליזה פריטונאלית ב- Imperial College Kidney and Transplant Centre, בבית החולים Hammersmith שבלונדון. מתאמת בשיתוף של האקדמיה לדיאליזה פריטוניאלית בבריטניה. ערכה מחקר מקיף על תוצאות הטיפול בדיאליזה אצל מטופלים מבוגרים. יו"ר ועדת ההנחיות באגודה הבינלאומית לדיאליזה פריטונאלית. פרופ‘ בראון היא מומחית לנפרולוגיה קלינית בעלת שם עולמי בדיאליזה פריטונאלית (PD). כיום היא מכהנת כיו"ר ועדת ההנחיות הקלינית (CGC) של האגודה הבינלאומית לדיאליזה פריטונאלית, ראש תוכנית ה-PD בבית החולים Hammersmith בלונדון (כיום עם 150 חולים) ובעלת תואר פרופסור של כבוד לרפואת כליות מהאימפריאל קולג‘ בלונדון. שימשה כחוקרת ראשית של מחקרים מרכזיים העוסקים בדיאליזה פריטוניאלית, כולל ה- European APD Outcome Study (EAPOS), ויזמה את הפיתוח של דיאליזה פריטוניאלית ביתית עם סיוע (assisted PD) בבריטניה. פרופ‘ בראון היא יוזמת וחברת סגל של האקדמיה לדיאליזה פריטוניאלית בבריטניה מאז הקמתה בשנת 2000. היא פרסמה יותר מ -150 מאמרים ומספר רב של ספרים, כולל "מדריך אוקספורד לדיאליזה" (כיום במהדורה הרביעית).

  • יועץ

עדכונים

עדכונים

אין עדכונים להצגה

סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו