MyleFly

להשקיע בסטארט-אפ שממיר את נקודות התעופה לכסף

MyleFly פיתחה את הפלטפורמה הראשונה בעולם המאפשרת להמיר את נקודות הנוסע המתמיד (מיילים) לכסף בתהליך אוטומטי. באמצעות הפיכת הנקודות לסחירות, MyleFly מאפשרת למשתמשים לנצל מיילים מבוזבזים בשווי מיליארדי דולרים בשנה.

156% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: טל מוסקוביץ
מומן בהצלחהגיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
תיירות

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

 

MyleFly מביאה את בשורת הכלכלה השיתופית לעולם מועדוני התעופה

Mylefly הקימה את זירת המסחר הראשונה המאפשרת לנוסעים מתמידים למכור את המיילים שצברו בחברות התעופה השונות, ומייצרת מאותם מיילים טיסות מוזלות עבור אחרים. הטכנולוגיה של Mylefly ממקסמת את ערך הנקודות עבור הנוסע המתמיד ומתמחרת בזמן אמת את המחיר עבור רוכש כרטיס הטיסה כך שיתקבל כרטיס הטיסה הזול בעולם. Mylefly מצטרפת לחברות ענק כמו airbnb ו-Uber ומביאה לראשונה את מהפכת הכלכלה השיתופית גם לעולם התעופה המיושן.

 

 

טכנולוגיה חדשנית ומודל עסקי מנצח

Mylefly פיתחה אלגוריתם מורכב וייחודי שמתמחר בזמן אמת את כרטיס הטיסה על ידי ניתוח וחישוב של משתנים כגון מחיר השוק של כרטיס רגיל, מיסי נמל, זמינות המקומות והמחיר ששולם עבור הנקודות, וכך מייצרת את כרטיסי הטיסה הזולים ביותר בשוק. הטכנולוגיה של Mylefly היא היחידה בעולם שעושה אוטומציה של המרת נקודות ומיילים של אדם אחד לכרטיס טיסה לאדם אחר, תוך מיקסום הרווח לכל הצדדים, וזאת עם פלטפורמה נוחה וידידותית למשתמש וממשק מתקדם שנותן חוויה דומה לאתרי מכירת כרטיסי טיסה רגילים.

 

 

שיתופי פעולה אסטרטגיים עם שחקני מפתח בעולם הנסיעות

Mylefly חתמה על הסכם שיתוף פעולה ייחודי עם ארגון ITTAA – התאחדות משרדי הנסיעות ויועצי התיירות בישראל, המאגדת ומייצגת כ-400 משרדי נסיעות וכ- 4500 מיועצי התיירות המובילים בישראל. הארגון הבין את הפוטנציאל הכלכלי העצום הטמון במודל החדשני של Mylefly והחליט לשווק את השירות לסוכניו.

Mylefly קונה כיום נקודות ומיילים של מעל 20 חברות תעופה בעולם, בעיקר של חברות תעופה מצפון אמריקה, אירופה וחברות התעופה המובילות במזרח הרחוק ובמפרץ הפרסי. בנוסף, החברה עובדת בשיתוף פעולה עם רשת של עשרות סוכני נסיעות ברחבי העולם שקונות את המיילים ומספקות לחברה את הביקוש לכרטיסי הטיסה המוזלים.

 

הוכחת היתכנות כלכלית

לאחר 3 שנים של פעילות מסחרית החברה עומדת על מכירות משמעותיות, עם שיעורי רווח גבוהים ביותר. היכולת של Mylefly לתמחר בעצמה את מחיר כרטיס הטיסה באמצעות אלגוריתם שלוקח בחשבון את כל הפרמטרים הרלוונטיים, ממקסמת את הערך למוכר המיילים, את ההנחה לקונה הכרטיס וגם את העמלה למיילפליי עצמה, ששיעורי הרווח הממוצעים שלה ב-3 שנות פעילות גבוהים בצורה יוצאת דופן בענף התיירות התחרותי.

 

שוק המיילים לנוסע המתמיד שווה מאות מיליארדי דולרים

חברות התעופה חייבות לנוסעיהן המתמידים כ-400 מיליארד דולר, אולם למעשה רוב הזכויות הנצברות על ידי הנוסעים אינן מנוצלות ותוקפן פג לאחר פרק זמן קבוע. הטכנולוגיה של Mylefly מאפשרת בפעם הראשונה ניצול אופטימאלי של נקודות ומיילים בשווי מאות מיליארדי דולרים ומציבה את החברה כמובילת השוק.     

פיצ'

פיצ'

הרעיון

נוסעים מתמידים של חברות תעופה צוברים מיילים במועדוני הנוסע המתמיד השונים אך מתקשים לממש את המיילים הללו לטיסות ושידרוגים לאור הזמינות הנמוכה יחסית של המקומות באותן מחלקות (במיוחד בעונות החמות) והעובדה שלמיילים יש תוקף ברוב המקרים שבין שנתיים לשלוש שנים מהצבירה שלהם.

היכולת של מיילפליי לקנות את המיילים הללו בכסף מאפשרת לנוסעים המתמידים לקבל תמורה עבור אותם מיילים בזמן שמיילפליי ממירה את המיילים הללו לכרטיסי טיסה מוזלים לסוכני נסיעות בכל רחבי העולם להם יש ביקוש שמתפרש על פני כל השנה מלקוחותיהם.

 

הצורך

מיילים של נוסעים מתמידים הפכו בשנים האחרונות למטבע בקניון וירטואלי של חברות התעופה. לאור העובדה שחברות התעופה מודעות לכך שהיכולת של חברי המועדון שלהן לממש את אותם מיילים נמוכה, הן נאלצו להוסיף מוצרים שייתנו לנוסע המתמיד מענה למימוש אותם מיילים שצברו אולם היצע המוצרים המוצעים לנוסע המתמיד כיום בכל חברות התעופה עדיין מוגבל מאוד ומחיר המימוש של מייל לאותם מוצרים נמוך משמעותית מהערך שלו ככרטיס טיסה.

מיילפליי פיתחה אלגוריתם שמאפשר למקסם את ערך המייל בכל חברת תעופה וכך לשלם לנוסעים המתמידים ערך שעל פי רוב גבוה מהערך אותו יקבלו מחברת התעופה עצמה בכל אחד ממוצריה ומעבר לכך התמורה הינה בכסף מזומן. במקרים רבים הסכום אותו נשלם יהיה גבוה מהערך של אותו מייל במחלקת התיירים בחברת התעופה משמע, שגם אם אותו נוסע מתמיד ירצה לממש את המיילים לכרטיס טיסה, עדיין יהיה כדאי לו למכור למיילפליי את המיילים בתמורה לכסף ולרכוש כרטיס טיסה רגיל מחברת התעופה וגם אז יישאר בכיסו רווח מאותה עיסקה.

 

הפתרון

חברות התעופה חייבות לנוסעים מתמידים כ-400 מיליארד דולר שגדלים בכ-11% בכל שנה. על מנת להפחית את ההתחייבויות המאזניות של חברות התעופה הן משנות לרעה אחת לכמה זמן את תוכניות הנוסע המתמיד שלהן דבר שמוריד את הערך של המיילים ופוגע בסיכוי להמיר את המיילים למוצר כלשהוא של חברת התעופה מעבר להקצאות המקום המוגבלות ממילא במחלקות הבונוס. מיילפליי נותנת לנוסעים המתמידים אלטרנטיבה למימוש המיילים בחברת התעופה ע"י קניית המיילים מהם בתמורה לכסף שמשולם להם ומוצאת את הביקוש לכרטיסי טיסה מול עשרות סוכני נסיעות מכל העולם (או ישירות מול רוכשי כרטיסי טיסה) וכך מציעה היצע של כרטיסי טיסה מוזלים ב-20 חברות תעופה מובילות בעולם. היכולת שלנו למצוא מקום עבור נוסעים הוא בכך שרמת התפוסה הממוצעת במטוסים היא בסביבות 82% והביקוש שלנו הוא הביקוש העולמי שמתפרס על פני כל השנה להבדיל מהביקוש של הנוסעים המתמידים עבור עצמם שהינו ברובו בעונות השיא.

כתבו עלינו בתקשורת

ראיון אצל אורלי וגיא

כתבה ב-mako

כתבה בגלובס

כתבה ב-Passport news

כתבה ב-Travel tech report

הטכנולוגיה

לחברה אלגוריתם ייחודי שמתמחר בזמן אמת את מחיר כרטיס הטיסה בכפוף למשתנים רבים כגון מחיר השוק של כרטיס רגיל, זמינות המקומות במחלקות הנוסע המתמיד, מסי הנמל, המחיר אותו ביקש בעל המיילים ועוד.

 

 

 

הטכנולוגיה של החברה הינה היחידה בעולם שממליצה לנוסע המתמיד על המחיר שאותו הוא יוכל לקבל עבור המיילים שלו וכמו כן היא היחידה שמאפשרת בתהליך אוטומטי להפוך מיילים של נוסע מתמיד מסוים לכרטיס טיסה לנוסע אחר בתהליך שחוויית המשתמש שלו זהה לחווייה שרוכשי כרטיסי טיסה רגילים אליה מאתרי תיירות מובילים בעולם (OTAs).

 

 

הצוות

הצוות

טל מוסקוביץ
מנכ"ל
ביוגרפיה
טל מוסקוביץ מביא עמו ניסיון של 25 שנים בעולם ההייטק מתפקידים טכנולוגיים דרך ניהול פרויקטים (PMP) ועד לתפקידים בכירים של פיתוח עסקי ומכירות מול תאגידי Tier-1 בעולם. לטל תואר BA במנהל עסקים מהמכללה למינהל ו MBA מהאוניברסיטה הפתוחה. טל היה בעבר הבעלים של חברת בוטיק לניהול מסחר באופציות וחוזים עתידיים ללקוחות האלפיון העליון וכמו כן שימש כמרצה במכללה למינהל בנושאים פיננסיים מתקדמים.

  • מייסד
תמיר לוי
מנהל תפעול
ביוגרפיה
תמיר מביא עמו ניסיון רב בתחומים הקשורים לתהליגי מכירה מורכבים, מו"מ ושירות לקוחות ובשלוש השנים האחרונות הוא מוביל את תהליכי המכירה של החברה אל מול לקוחות פרטיים וסוכני נסיעות מכל רחבי העולם. תהליכי מכירה, שהיעילות שלהם הביאה מיילפליי לצמיחה מרשימה במכירות החברה בשנים הללו. תמיר יוביל את החברה לשלב הבא אליה היא נכנסת עם האוטומציה המתוכננת ויעביר את התהליכים הפנימיים הקיימים כיום למערכות אותן החברה מפתחת בשנים האחרונות.

עדכונים 1

עדכונים 1

  • תאריך עדכון: 22/11/2018

    חברת MyleFly הגיעה להבנות עם אחת מחברות הטלקו Tier-1 המובילות באירופה על מנת להפחית משמעותית את תקציב הטיסות שלה באמצעות שימוש בכרטיסי טיסה מבוססי מיילים. זוהי הכרה נוספת בעליונות המודל העסקי פורץ הדרך של חברת MyleFly.

סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו