Nanovation-GS

מונעים החמרת מחלות ריאה כרוניות

NanoVation-GS פיתחה טכנולוגית ננו-חיישנים מתקדמת לניטור נשימתי, המאפשרת מעקב בבית ובבי"ח והתראה מוקדמת על שינויים במצב החולה, והפחתת כמות ומשך האשפוזים של חולים במחלות ריאה כרוניות. הטכנולוגיה מוגנת בפטנט, ונמצאת בניסויים קליניים באירופה וישראל

109% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: ד"ר גרגורי שוסטר
מומן בהצלחהגיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
מכשור רפואי

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

כמו א.ק.ג, אבל לריאות: טכנולוגיה פורצת דרך לניטור מחלות ריאה כרוניות 

NanoVation-GS פיתחה טכנולוגיה ייחודית ופורצת דרך לניטור מחלות ריאה כרוניות, בדגש על מחלות חסימתיות כגון
COPD - Chronic Obstructive Pulmonary Disease. הפיתוח מבוסס על טכנולוגית ננו-חיישנים מתקדמת, רגישה במיוחד לנשימה, ועושה שימוש במדדים נשימתיים חדשים ובלעדיים שזוהו ופותחו בזכות הטכנולוגיה הייחודית של החברה, ומהווים חלק מקניינה הרוחני האטרקטיבי. מדדים אלו מתקבלים מתוך מדידה לא פולשנית של הנשימה הרגילה של המטופל והינם רלוונטיים במיוחד למחלת ה-COPD.  בנוסף, המוצר מאפשר לראשונה מדידת תפקוד ריאתי, שעד היום נמדד במאמץ, להתבצע ללא מאמץ כלשהו וללא אי-נעימות מצד המטופל. המדדים הנאספים מועברים לענן ומעובדים לדו"חות והתראות, כאשר הרופא המטפל יכול לראות ולנתח את הנתונים מרחוק הן במהלך תקופת האשפוז של החולה והן בתקופת המעקב הביתי, ובמקביל מתאפשר לבסס מאגר big data של הנתונים הנאספים. המערכת פשוטה לשימוש גם בסביבה טיפולית וגם בבית ללא צורך בסיוע של איש מקצוע. 

למעשה, בדומה לאופן שבו בדיקת א.ק.ג מאפשרת בדיקה מעמיקה ומקיפה של תפקוד הלב, כך ה - ™SenseGuard מאפשר הערכה מעמיקה ומקיפה של המצב הנשימתי ותפקוד הריאות. 

  


טכנולוגיה רפואית מוגנת בפטנט, שפותחה בטכניון על -ידי צוות מדענים ומהנדסים בכירים

המוצר של החברה מבוסס על טכנולוגיה מוגנת בפטנט שפותחה במסגרת הטכניון. NanoVation-GS למעשה נוסדה בטכניון על ידי צוות חזק ועתיר ניסיון, הכולל את ד"ר גרגורי שוסטר – מייסד ומנכ"ל החברה וחוקר בכיר בתחום הננו-חומרים והנדסת חומרים, ופרופ' חוסאם חייק, מייסד ו-CSO, חוקר מוביל ומומחה בתחום הננו-טכנולוגיה. לחברה בלעדיות על הפטנט הראשון, עם שני פטנטים נוספים שבבעלות החברה הנמצאים בשלבי רישום. 


מענקים והשקעות מטעם קרן מועצת החדשנות האירופית (EIC) ורשות החדשנות הישראלית

NanoVation-GS זכתה במענק פיתוח יוקרתי מטעם מועצת החדשנות האירופית (EIC – European Innovation Council) התומכת אך ורק בחברות סטארט-אפ שאותן היא מזהה כבעלות אימפקט משמעותי וטכנולוגיה פורצת דרך. בהמשך הגיעה החברה להישג משמעותי נוסף, כאשר במקביל למענק זכתה גם בהשקעה של המועצה - כבוד השמור רק ל - 2% בלבד מהחברות המגישות בקשה שכזו, והפעם הראשונה בה היא מוענקת לחברה ישראלית. הסכם ההשקעה כולל גם התחייבות להשקעה נוספת מטעם ה-EIC, בהתאם לתנאי ההסכם. כמו כן, זכתה החברה גם למענקים מטעם רשות החדשנות. 


ניסויים קליניים מוצלחים ב-8 מרכזים רפואיים מובילים בארץ ובעולם

ה- ™SenseGuard שפיתחה החברה נבדק עד כה במסגרת מספר ניסויים קליניים עם שותפים מובילים בארץ ובעולם, בין היתר בבית החולים האוניברסיטאי Halle-Saale בגרמניה, Nicosia Lung Center בקפריסין, ובישראל במרכז הרפואי איכילוב, בקריה הרפואית רמב"ם, בבית החולים ברזילי, במרכז הרפואי לגליל ובבית החולים נצרת. הניסויים הראשונים הדגימו את הבטיחות ונוחות השימוש במערכת והוכיחו כי הדיוק של המוצר במדידת קצב הנשימה הינו ברמת "תקן הזהב". ניסויים נוספים הראו את יכולתה של המערכת לנטר ולזהות בהצלחה שינויים במצבם הנשימתי של חולי COPD, על בסיס מעקב אחר אותם מדדים נשימתיים חדשניים שהחברה פיתחה. כמו כן נמצא כי פשטות השימוש במערכת מאפשרת למטופלים לבצע בקלות מדידות עצמאיות בביתם ותורמת באופן משמעותי להיענותם לבצע מדידות תכופות. 

  

             

השקעה בטכנולוגיה שקיבלה אישורים רגולטוריים CE ו-ISO

NanoVation-GS השלימה את ההליכים הנדרשים על מנת לקבל את האישורים הרגולטוריים הנחוצים למכשור רפואי, כולל אישור CE האירופי והסמכת תקני ISO13485 בינלאומיים, וכעת פועלת לעדכן את אישור ה-CE הקיים שלה בהתאם לרגולציה החדשה (MDR). NanoVation-GS מוכנה להתחיל בפעילות שיווקית באירופה לקראת חדירתה לשוק ניטור מחלת ה-COPD, שהוא שוק היעד הראשוני שלה. בהמשך החברה תפנה גם לטריטוריות אחרות ותבחן יישומים מסחריים וקליניים נוספים כגון מחלות נשימתיות אחרות, וכן תחומים אחרים כמו קרדיולוגיה, שיקום ריאות, חקר השינה, ניטור נשימה לספורט, תרגילי נשימה ועוד.


     

שיפור איכות חייהם של מאות מיליוני חולים וחיסכון של עשרות מיליארדי דולרים עבור מערכות הבריאות


מאות מיליוני אנשים ברחבי העולם סובלים כיום ממחלות של דרכי הנשימה, ובהם חולי COPD, אסתמה, דלקת ריאות, סיסטיק פיברוזיס, COVID-19 ומחלות נוספות, הפוגעות בחייהם של החולים וגורמות לנטל רפואי וכלכלי מוגבר על מערכות הבריאות. טכנולוגיית ניטור הנשימה של NanoVation-GS תאפשר להפחית את הנטל הקיים, והצפוי לגדול, ע"י זיהוי מוקדם של החמרה במדדים הנשימתיים של החולים – הגורם העיקרי לאשפוזים תכופים ויקרים בבתי חולים ולהרעה נוספת במצב הבריאותי של החולים. ™SenseGuard גם יסייע לקצר את משך האשפוזים שעלותם מגיעה לעשרות מיליארדי דולרים מדי שנה עבור מערכות הבריאות באירופה וארה"ב בלבד. 

פיצ'

פיצ'

הרעיון

הצורך


COPD, או מחלת ריאות חסימתית כרונית, היא קבוצה של מחלות ריאה כרוניות, הגורמות לקשיי נשימה. COPD נחשב לאחד המצבים הרפואיים הכרוניים הנפוצים ביותר, וסיבת המוות הרביעית המובילה בעולם. חולי COPD חווים מעת לעת החמרה במצבם הנשימתי, המאופיינות בהרעה חריפה של הסימפטומים. על אף שכיחותה של COPD (כמו גם מחלות נשימה כרוניות נוספות כגון אסתמה, סיסטיק פיברוזיס ועוד), ולמרות המשאבים הרבים המופנים לטיפול ב-COPD, עדיין קיים צורך עמוק לפתרון יעיל שיאפשר ניטור ומעקב אחר מצבם הנשימתי של החולים וזיהוי החמרה בשלב מוקדם, ובכך לסייע בהפחתת הנטל הרפואי והכלכלי הגבוה הנוצר עקב החמרות שאינן מטופלות בזמן ומובילות לאשפוזים תכופים וממושכים.

הטכנולוגיות והפתרונות הקיימים היום הינם מוגבלים ביכולותיהם ובביצועיהם ואינם מאפשרים זיהוי של החמרה בשלב מוקדם. בהיעדר זיהוי וטיפול בשלבים המוקדמים, במקרים רבים ההחמרה תתפתח למצב אקוטי המצריך אשפוז בבית החולים, מה שמגדיל את סבלו של החולה ופוגע באיכות חייו, ומייצר נטל כלכלי רב גם על ספקי שירותי הבריאות וחברות הביטוח הרפואי, הנאמד בעשרות מיליארדי דולרים מדי שנה באירופה וארה"ב לבדן. 

שיעורי האשפוז הגבוהים ממילא של חולי COPD ומשך האשפוז הארוך יחסית למעשה מתווספים לשיעורי אשפוז חוזר גבוהים: 22% מהחולים המשתחררים מבית החולים לאחר החמרת COPD חוזרים לבית החולים עם החמרה נוספת תוך פחות מחודש ו-50% מהמשתחררים חוזרים לאשפוז תוך 6 חודשים. תרחיש בו חולה חוזר עם אותם תסמינים תוך פחות מחודש נחשב לאשפוז חוזר מוקדם ובדר"כ הביטוח הרפואי אינו משפה את בית החולים על עלויות האשפוז הזה. הסכומים שבתי החולים מפסידים מידי שנה רק על אשפוזים חוזרים מוקדמים של חולי COPD יכולים להגיע, בארה"ב למשל, למיליארדי דולרים.
 

הפתרון
 

™SenseGuard מבית NanoVation-GS הוא מכשיר רפואי לביש, שפותח במטרה לתת מענה לצרכי השוק הנוכחיים, מבוסס על טכנולוגית ננו-חיישנים ייחודית ומיועד לניטור מדדים של תפקודי ריאות ומעקב אחר המצב הנשימתי של החולה.

™SenseGuard מאפשר הערכה אובייקטיבית של מדדי הנשימה של החולה, מעקב אחר מגמות ושינויים במצבו, זיהוי מוקדם של החמרה מתקרבת והערכה של יעילות הטיפול, ובכך מסייע בקבלת החלטות ונקיטת פעולות בזמן  ועוזר להפחית את כמות האשפוזים ולייעל את משך השהות בבית החולים עבור חולים במחלות נשימה כרוניות, לשפר את הערך ואת איכות הטיפול הניתן להם, את הבטיחות, איכות ותוחלת החיים שלהם, ולהפחית את הנטל הרפואי והפיננסי על מערכות הבריאות. 

ל- ™SenseGuard אין כיום מקבילה בשוק, המוצר הינו ייחודי בזכות טכנולוגיית חיישני הנשימה החדשנית המבוססת על ננו-חומרים,  אשר מאפשרת ביצוע בדיקות תכופות של הנשימה הרגילה (tidal breathing) של המטופל,  ללא מאמץ או אי-נוחות, ומחשבת מספר מדדים נשימתיים מוכרים, וגם מדדים נשימתיים חדשניים, הרלוונטיים במיוחד ל- COPD ואשר פותחו על ידי  NanoVation-GS ומהווים חלק מקניינה הרוחני האטרקטיבי.

™SenseGuard הוא מכשיר אלחוטי, קל לתפעול ונוח לשימוש למטפל ולמטופל, המאפשר ביצוע מדידות באופן פשוט ואינטואיטיבי, בסביבה הביתית או הטיפולית (מרפאות, בתי חולים, בתי אבות וכו'), צפייה בנתונים בפלטפורמת ענן וקבלת התראות במקרים של שינויי במצב הנשימתי של המטופל וכן התראות על תדירות מדידות נמוכה. תהליך המדידה הוא קצר,  אינו פולשני ואינו דורש כל מאמץ מצד המטופל, והוא מותאם למדידות עצמיות המבוצעות על ידי מטופלים קשישים ללא תמיכה או פיקוח מקצועי.


הטכנולוגיה

הטכנולוגיה מבוססת על חיישני נשימה ממוזערים הבנויים מננו-חומרים (קרי, ננו-חיישנים) שפותחו בטכניון ומוגנים בפטנט שהועבר לשימוש החברה ברישיון בלעדי מהטכניון. חיישנים ייחודיים ורגישים אלה מיועדים למטרות ניטור נשימתי, ומאפשרים מדידה וחישוב של מדדים שונים של הנשימה ותפקוד הריאות, ביניהם מדדים נשימתיים מוכרים וכן מדדים נשימתיים חדשניים וקריטיים. 

מערכת ה-™SenseGuard כוללת את אותם ננו-חיישנים חדשניים וכן את רכיבי החומרה, המשולבים יחד בעיצוב לביש, קומפקטי וקל משקל, המאפשר ביצוע מדידות שגרתיות קצרות (או ארוכות) בצורה פשוטה, מהירה ולא פולשנית.

העיצוב הפונקציונלי של המכשיר, כמו גם המדדים הנשימתיים החדשים שפותחו על ידי החברה, מוגנים בפטנטים שהוגשו על ידי NanoVation-GS ונמצאים כעת בהליכי רישום.

™SenseGuard משדר באופן אוטומטי ואלחוטי את הנתונים הנמדדים למכשיר נייד ומשם הנתונים מועלים לענן (ובהמשך גם בממשק ישיר לרשומות הרפואיות האלקטרוניות של ספקי שירותי הבריאות) לצורך עיבוד באמצעות אלגוריתמים קנייניים ייחודיים לחברה. פלטפורמת הענן הבנויה בהתאם לדרישות ה-GDPR וה-HIPAA (דרישות אבטחת מידע ופרטיות מחמירות), כוללת גם אלגוריתמי התראה שונים. תוצאות המדידות והדוחות המופקים בענן נגישים לרופאים מכל מקום ומאפשרים להם לראות את המידע, להעריך את מצבם של המטופלים, לזהות מגמות ולקבוע התראות סף על תוצאות מדידה ספציפיות או על שינויים במגמה.

הטכנולוגיה תורמת להפחתת כמות האשפוזים והאשפוזים החוזרים בבתי החולים והעלויות הנלוות להם, מאפשרת אופטימיזציה של משך האשפוז, וזאת תוך שיפור רמת הטיפול, Value of Care, ואיכות חייו של החולה.

הצוות

הצוות

ד‘‘ר גרגורי שוסטר
מנכ"ל ושותף מייסד
ביוגרפיה
מנכ"ל ושותף מייסד של NanoVation-GS מאז 2014 כאשר הוקמה החברה כספין-אוף מהטכניון. לפני הקמת NanoVation-GS שימש ד"ר שוסטר כראש קבוצת מחקר החיישנים מבוססי ננו-חלקיקים במעבדות להתקנים מבוססי ננו-חומרים בטכניון, והוביל והשתתף בפרויקטים ושיתופי פעולה לאומיים ובינלאומיים עם גורמים אקדמיים ותעשייתיים. בין היתר, הוביל ד"ר שוסטר את התכנון וההקמה של מעבדות מחקר ופיתוח חדשות, וניהל את הפעילות היומיומית של קבוצת המחקר, כולל קביעת יעדים, אסטרטגיה ונהלי עבודה, וכן הובלת מחקרים קליניים. במקביל, שימש כיועץ חיצוני לחברות סטארט-אפ והוביל פרויקטים של העברת טכנולוגיות מהאקדמיה לתעשייה עבור קבוצות אקדמיות. ד"ר שוסטר הוא בעל תואר Ph.D. במדעי הננו, B.Sc. ו-M.Sc. בהנדסת חומרים ותואר B.A. בכימיה, אותם השלים במסגרת הטכניון.

  • מייסד
פרופ‘ חוסאם חאיק
CSO ושותף מייסד
ביוגרפיה
פרופ‘ חאיק הוא אחד המייסדים והמדען הראשי של NanoVation-GS. מומחה בננוטכנולוגיה ואבחון לא פולשני של מחלות, בעל ניסיון במחקר ופיתוח של מכשירי nano-array לאבחון וניטור מחלות, חיישנים כימיים (גמישים) מבוססי ננו-חומרים, "עור אלקטרוני", ניתוח נשימה, סמנים ביולוגיים נדיפים ותקשורת בין תא לתא. בעשר השנים האחרונות מחקריו הניבו יותר מ-220 פרסומים בכתבי עת מהשורה הראשונה בתחום הננוטכנולוגיה, חומרים וכימיה מתקדמים/יישומיים ורפואה, ויותר מעשרה פרקים בספרי מחקר. מאז שהצטרף לטכניון, מאמריו זכו ליותר מ-14,000 ציטוטים. הטכנולוגיות שפותחו על ידי פרופ‘ חאיק וצוותו הובילו ליצירה של מעל 40 פטנטים ובקשות לפטנטים - רבים מהם נמכרו ברישיון לחברות בינלאומיות ושימשו בסיס להקמת חברות סטארט-אפ. פרופ‘ חאיק זכה ליותר מ-70 פרסים ותארים, כולל אביר מסדר הדקלים האקדמי (המוענק על ידי ממשלת צרפת), פרס הומבולדט למחקר בכיר, פרס החדשנות ברכיבים ומערכות אלקטרוניות (ECS) של האיחוד האירופי, פרס Changjiang, פרס "מייקל ברונו" למדענים פורצי דרך ועוד. כמו כן נכלל בעשרות רשימות דירוג חשובות, ובהן 35 המדענים הצעירים המובילים בעולם על ידי MIT Magazine בשנת 2008, רשימת מאה החדשנים המובילים בעולם (2015-2018) ועוד. פרופ‘ חאיק הוא דיקן לימודי הסמכה ופרופסור מן המניין בטכניון, בו הוא גם השלים את לימודי הדוקטורט שלו בשנת 2002. לאחר סיום לימודיו השלים שני פוסט-דוקטורטים של שנתיים כל אחד - תחילה במכון ויצמן למדע ובהמשך במכון הטכנולוגי של קליפורניה (Caltech).

  • מייסד
פרופ‘ פליקס הרת‘
יועץ רפואי
ביוגרפיה
פרופ‘ פליקס הרת‘ הוא פרופסור לרפואה באוניברסיטת היידלברג בגרמניה ומאז 2019 הוא משמש כיועץ הרפואי של NanoVation-GS. הוא מומחה בעל שם עולמי, חוקר וראש אחת המרפאות המובילות בתחום הפיתוח של שיטות אנדוסקופיות פולשניות חדשות. קבוצת המחקר שלו פיתחה שיטות אבחון חדשות רבות, כולל סונוגרפיה אנדוברונכיאלית, ברונכוסקופיה מנווטת, ניתוח ריר אפיתל של הריאות, שימוש תוך ברונכיאלי בתרופות טיפוליות ועוד. פרופ‘ הרת‘ הוא מחברם של פרסומים אקדמיים רבים, ומשמש כמנכ"ל ומנהל רפואי ראשי של Thoraxklinik Heidelberg - מרפאת הריאות של בית החולים האוניברסיטאי Heidelberg, וכרופא הראשי במחלקה לרפואה פנימית-פנאומולוגיה. תחום המחקר שלו מתמקד בפנאומולוגיה התערבותית ובטיפול ב-COPD.

  • יועץ
נדב בכר
CTO
ביוגרפיה
נדב מוביל בהצלחה את התחום הטכני של NanoVation-GS מאז 2016. הוא אחראי על הסמכת ISO 13485, תהליכי אישורים רגולטוריים, פיתוח של המוצר והטכנולוגיה, וייצור. נדב בעל תואר ראשון ושני בהנדסה כימית מהטכניון עם התמחות בתחום הננוטכנולוגיה, בעל ניסיון עשיר במחקר, פיתוח תהליכים, בקרת איכות ורגולציה בתחום המכשור הרפואי. עבודתו ומחקריו של נדב בתחום החיישנים מבוססי הננו-טכנולוגיה עברו ביקורת עמיתים ופורסמו בכתבי עת נחשבים. לפני שהצטרף ל-NanoVation-GS רכש נדב ניסיון במסגרת עבודתו בתעשיית הסמיקונדוקטורים.

פרופ‘ ווילנד ווייט
יועץ רפואי ראשי ויועץ מחקר קליני
ביוגרפיה
פרופ‘ ווייט הצטרף ל-NanoVation-GS ב-2019. הוא מומחה מוסמך לרפואה פנימית ופרופסור לחדשנות עם יותר מ-15 שנות ניסיון קליני כיועץ בכיר בבית חולים אוניברסיטאי, ראש החדשנות באונקולוגיה באוניברסיטת Steinbeis בברלין (גרמניה), מומחה קליני מנוסה ויועץ רפואי, מומחה בטכנולוגיות רפואיות בעל שם בינלאומי ובעל פרסומים אקדמיים רבים. פרופ‘ ווייט השלים את לימודיו באוניברסיטאות שונות בגרמניה וארה"ב ובמהלך הקריירה שלו כיהן בתפקידים בכירים, כולל ראש אסטרטגיה קלינית ומנהל רפואי ראשי ב Siemens Healthineers. פרופ ווייט הינו בעל ניסיון רב במחקר ופיתוח קליני ותמיכה שיווקית: במהלך הקריירה שלו הוביל מחקרים קליניים בתחומים רבים ותמך במכירות, נטוורקינג ופיתוח קשרים בעולם הרפואי. כמו כן השתתף פרופ‘ ווייט בפיתוח האסטרטגיה הקלינית עבור Siemens Healthineers וחברות נוספות, צבר ניסיון רב בתחום והפך למומחה בפיתוח אסטרטגיה קלינית וזיהוי מגמות קליניות וצרכים רפואיים שלא קיבלו מענה כהזדמנויות עסקיות חדשות. בעל ניסיון עשיר באסטרטגיית בתי-חולים ותכנון הליכים תפעוליים עבורם, תכנון עבודה קלינית ושיפור ואופטימיזציה מתמשכת של מדדי איכות. במסגרת הייעוץ לחברה, פרופ‘ ווייט תורם גם מהידע הרב שלו בביצוע הערכות קליניות, כחלק מתהליכי האישור הרגולטוריים.

  • יועץ
ד‘‘ר יובל אבני
יועץ פיתוח עסקי
ביוגרפיה
בעל תואר ראשון בהצטיינות מהטכניון במדעי הרפואה ומעל 15 שנות ניסיון בעולמות ההייטק והחדשנות משני צדי המתרס, כיזם, מנהל ומשקיע. יובל משמש שותף כללי ב-Crescendo Venture Partners ושותף ומייסד ב-Swanlaab Venture Factory (ספרד), קרן הון סיכון המשקיעה בחברות ספרדיות חדשניות. בעבר כיהן כמנכ"ל של Beta-O2 Technologies Ltd, והיה שותף ב-Giza VC, קרן הון סיכון ישראלית שניהלה תקציב השקעות של מאות מליוני דולרים בדגש על תחומי מדעי החיים והטכנולוגיה הנקייה. ד"ר אבני היה מעורב בכל תהליך ההשקעה - מיקור, מיון ובדיקת נאותות. הוא הוביל או לקח חלק כשותף בהשקעות בחברות טכנולוגיה רבות, משלב ההשקעה ועד האקזיט. בנוסף הוביל את קבוצת הפיתוח העסקי הבינלאומי של Giza והיה חלק מצוות ההקמה של קרנות הון סיכון בחסות החברה ברחבי העולם. בנוסף לניסיון הרב בתחום ההון סיכון, ד"ר אבני הוא גם רופא, בעל ניסיון קליני בכירורגיה כללית וכלי דם, שערך מחקרים קליניים בתחומי הגנטיקה האנושית, הכירורגיה הכללית וכירורגיית כלי דם. ד"ר אבני משמש גם כמרצה אורח ליזמות וגיוס כספים בטכניון ובאוניברסיטת תל אביב.

  • יועץ
מאשה (מריה) שוסטר
מנהלת פיתוח עסקי
ביוגרפיה
בעלת תואר ראשון במנהל עסקים מאוניברסיטת ת"א, הצטרפה לצוות החברה ב-2019 כדי להוביל את פעילויות הפיתוח העסקי והשיווק, במקביל להובלת הכניסה לשוק והמסחור של מוצר ה- ™SenseGuard. בעלת מעל 20 שנות ניסיון כמנהלת מכירות ושיווק בכירה בחברות בינלאומיות, כולל Honeywell ו-Ingersoll Rand. בשנים האחרונות לפני הצטרפותה לצוות NanoVation-GS, שימשה כיועצת חיצונית לפיתוח עסקי ומכירות עבור חברות סטארט-אפ בישראל וברוסיה.

עדכונים 1

עדכונים 1

  • תאריך עדכון: 18/08/2022
    חברת NanoVation-GS התקבלה להציג את תוצאות המחקר שלה בקונגרס הבינלאומי השנתי של ה- European Respiratory Society (ERS) שיערך בברצלונה בתחילת חודש ספטמבר. ERS הוא הכנס הגדול והיוקרתי ביותר באירופה בתחום רפואת הריאות, בו משתתפים מומחים ברפואת ריאות ונשימה מכל העולם במטרה להציג ולדון במחקר העדכני וההתפתחויות האחרונות בתחום רפואת הריאות. המחקר, בראשות ד"ר אנדראס זאכריאדס, נערך במרכז לרפואת הריאות בניקוסיה, קפריסין. מטרת הניסוי הייתה השוואה בין המכשיר החדשני שהחברה פיתחה, ה- SenseGuard™, לניטור תפקודי ריאה באמצעות ספירומטריה, הנחשבת כיום לבדיקה המיטבית (gold standard) לצורך אבחון מחלת האסתמה, שהינה מחלה ריאה חסימתית כרונית. הניסוי הקליני הסתיים בהצלחה, והוכיח כי ה- SenseGuard™, מסוגל לזהות חולי אסתמה ולמדוד את השינויים בתפקוד הריאתי שלהם באופן דומה לבדיקת הספירומטריה.
סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו