Sensai

מונעים קריסת טכנולוגיות ענן בחברות ענק

Sensai פיתחה פתרון טכנולוגי מהפכני להשבתות ענן, שיודע לאתר באופן מידי ואוטומטי את התקלות המובילות לנפילת הענן ולתת פתרון תוך פחות משתי דקות. המערכת למעשה מאפשרת לענן "לרפא את עצמו" במהירות, ויכולה לחסוך לחברות מיליוני דולרים בשנה.

168% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: הנאדי סעיד
מומן בהצלחהגיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
סייבר

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

טכנולוגיה מהפכנית שפותרת השבתות ענן תוך דקות ספורות

Sensai פתחה פלטפורמת Observability (ניטור סביבות הענן) פרואקטיבית ראשונה מסוגה, המספקת תובנות בזמן אמת באמצעות ניתוח נתונים רציף של סביבת הענן, עם יכולת דואלית של איתור חריגות וניתוח סיבת השורש באופן אוטומטי, בו-זמנית. לפיכך, התסמין והגורם ניתנים למנהל הענן באופן מידי, כך שהשבתות שירותי הענן מופחתות באופן משמעותי והשירות משתפר. הודות לכך, אין צורך לבצע תהליכי ניתוח ידניים הצורכים זמן רב ומשאבים וכן מספקים גישה הגבית בלבד.

 

אלגוריתמים מוגנים בפטנט

אלגוריתמי למידת התוכנה החדשניים של  Sensai מוגנים בפטנט, ובנוסף לחברה פטנט העתיד לקבל אישור בשנה הקרובה, ושניים נוספים שכבר נוסחו ועומדים לפני הגשה.

 

זכייה ב seal of excelence של האיחוד האירופי ובמענקים מטעם רשות החדשנות

מאז הקמתה, הפלטפורמה גייסה השקעות משמעותיות ממשקיעים פרטיים, יחד עם מענקים מטעם רשות החדשנות ותעודת המצויינות של ה-European Commission.

 

זכייה בתחרויות והשתתפות באקסלרטורים היוקרתיים של IBM ו- McKinsey&Company

Sensai השתתפה במספר אקסלרטורים תחרותיים יוקרתיים בארץ ובחו"ל, ביניהם IBM Alphazone Accelerator ו-McKinsey & Company, ואף נבחרה להציג ב-Europe TechTour של 2022 כאחת מהחברות המובילות של השנה. יתר על כן, Sensai זכתה בהזדמנות להשתתף במסע חשיפה בלונדון בחסות השגרירות הבריטית בישראל.

 

פיילוטים מוצלחים והתחלת פעילות מסחרית

המוצר הראשוני של Sensai עורר עניין רב בקרב חברות בינלאומיות מובילות, המחפשות פתרון אפקטיבי שיפחית תקלות ונפילות של שירותים הרצים בענן וישפר את טיב השירות. אלה כוללות את Drax, חברת חשמל מהגדולות בבריטניה; Telefonica, חברת טלקומוניקציה גלובלית מובילה; ו-Bynet, מרכז נתונים ויישום מערכות מוביל בישראל. החברה ערכה פיילוטים עם מרכז נתונים גדול, בית חולים, ספק שירותים מנוהלים, ומתוכננים פיילוטים נוספים. יתר על כן, ל-Sensai לקוח משלם—ספק שירותים מנוהלים, המפיץ את הפלטפורמה של Sensai  כשירות בעל ערך מוסף ללקוחותיו, דבר הצפוי להזניק את מכירות החברה.

 

צוות מנוסה ומקצועי עם ניסיון בחברות הטכנולוגיות הגדולות בעולם

בראשות Sensai צוות מנוסה, המודע לאתגרים הכרוכים בירידה בתפקוד שירותי ענן, עם ידע רב במנהל עסקים, כלכלה, הנדסת מחשבים ולמידת תוכנה. מייסדת ומנכ"לית החברה, הנאדי סעיד, בעלת רזומה של תפקידים בכירים בטבע תעשיות פרמצבטיות, Deloitte, ו-PwC בארץ ובארצות הברית. להנאדי מעל ל-20 שנות ניסיון בניהול כספים וחשבונאות, ייעוץ וניהול סיכונים, ואף נבחרה על ידי גלובס לאחת מ-50 הנשים המשפיעות ביותר בישראל בשנת 2022. 

 

הזדמנויות להגדלת רווחים וצמיחה

נכון להיום, המנוי השנתי של Sensai עבור ניטור ענן היברידי כולל 1) איתור אנומליות, 2) ניתוח סיבת השורש אוטומטי, 3) הצעת פתרונות. לאורך זמן, יכולות הבינה המלאכותית של Sensai יתפתחו—ככל שיכולות הקישור בין חריגות לסיבת השורש מתרחבות והאלגוריתמים ממשיכים ללמוד, לצד בסיס הלקוחות שלה. כך יתאפשר ניבוי בעיות עתידיות ודרכים לפתור אותן, אשר ייושמו באופן אוטומטי. באופן זה, לראשונה אי פעם, Sensai תוכל למנוע נפילות ענן מבעוד מועד בקרב החברות הגדולות בעולם, על בסיס למידת סביבות ענן מגוונות.

 

פיתוח ניטור ענן חדשני עבור שוק עצום, שיוכל לחסוך לחברות מיליוני דולרים בשנה

כיום, מרבית חברות הפורצ'ן 500, יחד עם מעל ל-7 מיליון מרכזי נתונים וספקי ענן ברחבי העולם, סובלים מהשבתת מערכות במשך מספר שעות על בסיס יומיומי, הגורר אובדן של מאות אלפי דולרים בכל שבוע. הפתרון של Sensai מצליח להפחית את משך השבתת הענן משעות ואף ימים לדקות בודדות, ומשפר את זמינות השירותים מבוססי הענן; החל משירותי בנק ממוחשבים, קניות ברשת, בריאות דיגיטלית, ועד בתים חכמם, עבודה/למידה מרחוק, תחבורה ועוד.

פיצ'

פיצ'

הרעיון

כיום, ערים חכמות, מציאות מדומה, 5G, IOT, בתים ורכבים חכמים, למידה/עבודה מרחוק ודיגיטליזציה בכלל, הינן מגמות המייצרות זטא-בייטים של נתונים כך שהתלות שלנו במרכזי נתונים וענן התומכים בהם, גדלה בצורה דרמטית. ארגונים מכל הסוגים והגדלים מסתמכים על שירותי ענן. אך לעלייה הקיצונית בשימוש קיים צד אפל: תלות קריטית בשירותי הענן ויישומיו, היכולה לפגוע בתפקוד העסקי במידה וזה מושבת—דבר המתרחש יותר ויותר בשנים האחרונות.

 

הצורך

מעל ל-75% מהארגונים סבלו מהשבתות ענן ומאגרי מידע במהלך שנת 2021, למרות ש-78% מתוכם הפעילו לפחות עשרה פתרונות IT שונים כדי למנוע נפילות שכאלה. קיימת עליה של 25% שנה אחרי שנה במקרים מסוג זה בשלושת השנים האחרונות. מערכות הניטור הקיימות כיום בשוק הינן תגובתיות ומאתרות בעיות באופן רטרוספקטיבי, מאחר ואלה מסתמכות על קבצי לוג—חשיבה התקועה בעבר, שאינה מאפשרת לפתור ביעילות את נפילות הענן האקוטיות של היום. קבצי לוג אינם יכולים להבדיל בין פעילות טובה לרעה, ולכן כל הפעילות מתועדת להתייחסות עתידית, דבר המוביל לבעיות אחסון וסקיילינג. יתר על כן, פלטפורמות שכאלה גובות על פי כמות קבצי הלוג העוברים עיבוד, ועל כן, מייקרים באופן משמעותי את התהליך ומגבילים את יכולת המשתמש לנתח את כל הסביבה המנוטרת. כתוצאה מכך, מנהלי ענן נאלצים להמשיך לבצע את ניתוח סיבת השורש בשיטות ידניות.   

 

 

הפתרון

באמצעות פלטפורמת ניטור ענן בזמן אמת אוטומטית, פרואקטיבית, מבוססת מטריקות בלבד ומונעת בינה מלאכותית הראשונה בעולם, Sensai מתקדמת אל עבר ענן היברידי עתידני בעל יכולת ניהול וריפוי עצמי. באמצעות נתונים בזמן אמת הישר מהענן (ללא צורך בקבצי לוג שאינם מצליחים להציג את התמונה המלאה), דבר החוסך כסף ומקום, החברה מצליחה להשיג איתור אנומליות מידי, ובו-זמנית, זמן הגעה לסיבת שורש שאין שני לו (מתחת לשתי דקות), ללא כל התערבות אנושית. נכון להיום, החברה מספקת הצעות למיתון או פתרון התקלה, אך בעתיד הקרוב, שואפת לספק חיזוי אנומליות וסיבת השורש, וכן הפעלת צעדי הפתרון באופן אוטומטי. כך, בסופו של דבר, החברה תצליח למנוע נפילות ענן.

 

הטכנולוגיה

הפלטפורמה המהפכנית של Sensai בעלת גישה למטריקות בזמן אמת לשם יצירת מודל התנהגותי, ללא הפרת פרטיות הדאטה. דוגמאות למטריקות שהמערכת אוספת כוללות רשתות, נתוני חיבור, אירועי HTTP ועוד אלפים אחרים, אשר עוברים מידול התנהגותי באמצעות בינה מלאכותית אוטונומית (טכניקות למידת תוכנה ללא פיקוח) וניתוח סיבת השורש (טכניקות הסקה סיבתיות). התוצאה היא איתור אנומליות מידי ומידע אודות סיבת השורש תוך שתי דקות בלבד, המאפשר הפעלת אמצעי מיטיגציה.

 

Sensai במדיה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הצוות

הצוות

הנאדי סעיד
מנכ"ל
ביוגרפיה
בקורות חיה של הנאדי רשומות משרות בכירות בארצות הברית ובישראל בטבע תעשיות פרמצבטיות, Deloitte ו-PwC, לצד 20 שנות ניסיון בניהול כספים, ראיית חשבון, ייעוץ, וניהול סיכונים. עם תואר ראשון בראיית חשבון מאוניברסיטת מקגיל ותואר שני במימון חברות ויזמות מאוניברסיטת בנטלי, היא אף לקחה חלק בקורסי דירקטוריון בבית הספר למנהל עסקים בהרווארד ויושבת בוועדת הביקורת של Beyond Oil. הנאדי היא רואת חשבון ציבורית, מבקרת פנים ומנהלת סיכונים מוסמכת. הנאדי נבחרה על ידי גלובס כאחת מ-50 הנשים המשפיעות ביותר בישראל בשנת 2022.

  • מייסד
פירס איסמעיל
מנהל פיתוח ומחקר
ביוגרפיה
לפירס 15 שנות ניסיון בתעשיית ההיי-טק, עם תפקידי מפתח ב-HP, Datorama (שנרכשה על ידי Salesforce) ו-Galil Software. יש לו ניסיון עשיר לאורך כל מסלול הפיתוח החל מתכנון, עיצוב, פיתוח וניהול, וכן התמצאות בתחומי מוצר, דרישות וריאנט וניהול טכנולוגיות. לפירס תואר בהנדסת תוכנה מהאוניברסיטה העברית בירושלים.

  • עובד מפתח
אינאס סעיד
י"ור הדירקטוריון
ביוגרפיה
עם עבר עשיר כיזם סדרתי וחברתי, אינאס סעיד הינו מייסד שותף בחברות Galil Software, Rise Nano-Optics ו-Amwal Financial Service. בעברו החזיק במשרות בכירות ב-Nokia, Siemens, Ericsson ו-ECI בישראל, ארה"ב וגרמניה. לאינאס דוקטורט במנהל עסקים מאוניברסיטת פורטסמאות‘ בבריטניה, MBA מאוניברסיטת תל אביב- ואוניברסיטת נורת‘ווסטרן ותואר שני בהנדסת חשמל מאוניברסיטת בראונשוויג בגרמניה.

  • מייסד
  • יו''ר הדירקטוריון
יורם יעקובי
חבר דירקטוריון
ביוגרפיה
מוביל גלובלי באקוסיסטמת ההייטק וה-VC. יורם הינו שותף בקרן SCGC Capital ויושב בבורדים של ארגונים רבים, חלקם רווחיים וחלקם ללא כוונת רווח, ובעברו המנהל הכללי של מרכזי מחקר ופיתוח של מייקרוסופט ישראל ותפקידי מחקר ופיתוח בכירים נוספים ב-Amdocs ו-Intel. ליורם תואר במדעי המחשב מהטכניון בישראל.

  • יועץ
רם יונת
יועץ טכני
ביוגרפיה
מנהיג מנוסה ביותר בתעשיה הטכנולוגית בישראל ומוביל צוותים גלובלים בפרויקטים מורכבים. סמנכ"ל הנדסת תכנה במייקרוסופט לשעבר, לצד תפקידי מפתח ב-Amdocs. לרם שנות ניסיון רבות בתחום ניטור ענן ומביא עמו ידע זה ל-Sensai. בעל תואר במדעי המחשב מהטכניון בישראל.

  • יועץ

עדכונים

עדכונים

אין עדכונים להצגה

סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו